Cioloș: Voi participa la acțiuni ale unor partide politice pentru a explica Platforma România 100

Cioloș: Voi participa la acțiuni ale unor partide politice pentru a explica Platforma România 100

Premierul Dacian Cioloș a anunțat, marți seară, că va participa la anumite acțiuni ale partidelor politice pentru a explica principiile cuprinse în Platforma România 100.

"Eu o să comunic în jurul lor (principiilor din cadrul Platformei — n.r) cât e posibil. Deja mă bucur că după ce le-am lansat cel puțin pe internet sunt peste 50.000 de susținători. Sigur, la scara întregii țări se poate spune că nu e mult (...) O să discut și cu partidele politice atunci când sunt invitat să pot să le explic și așa trebuie înțeleasă participarea mea la anumite acțiuni ale unor partide politice. Nu e vorba de o adeziune politică. E vorba de utilizarea unei oportunități pentru a susține și pentru a explica aceste puncte și voi participa acolo unde sunt invitat pentru a clarifica ce înțeleg eu prin acele puncte", a spus premierul, la Radio România Actualități.

El a precizat că principiile enunțate în Platformă "nu sunt lucruri noi".

"Vizavi de partide, cred că e important să vedem cum putem traduce acele principii în acțiuni de guvernare, pentru ca acțiunile din programele de guvernare să aibă la bază aceste principii", a mai spus Dacian Cioloș.

Președintele PNL Alina Gorghiu a anunțat, marți, că premierul Dacian Cioloș va participa la Consiliul Național al PNL unde își va prezenta platforma "România 100". Consiliul Național al PNL se reunește, miercuri, la Palatul Parlamentului pentru a valida propunerea ca Dacian Cioloș să fie candidatul de premier al formațiunii.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a fost posibil? / BBC a venit în România și a descoperit chestii incredibile despre frații Tate

2 Alexandra Stan, din nou aproape goală

3 Duelul eclerurilor. Jamila pierde și a doua fază a procesului cu Laura Laurențiu

4 Frații Tate, „judecați” de CTP: Este o batjocură cruntă pentru România faptul că acești inși au venit aici cu mâna-n chiloți și au ajuns milionari în …

5 „Asta îl excită foarte mult din punct de vedere sexual” / Ce a povestit Sophie, la BBC, despre Andrew Tate