Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu (PNL), spune că primarul general Nicușor Dan nu îi răspunde la telefon, fiind „inabordabil” în această perioadă, scrie G4Media .

La sfârșitul lunii decembrie, Vlad Voiculescu (PLUS) anunța că a renunțat la mandatul de consilier general pentru a fi numit în funcția de ministru al Sănătății și spunea că Nicușor Dan nu îi răspunde la telefon, astfel că nu ar fi putut exista o colaborare în cadrul primăriei. „Am evitat să mă pronunț public pe aspecte care țineau de felul în care a funcționat – sau mai degrabă nu a funcționat – echipa votată de bucureșteni. În general, fără încredere, nu se poate construi nimic. Iar când cel alături de care ai candidat nu îți răspunde la telefon mai bine de o lună după seara alegerilor… nu e chiar un semn bun”, scria Vlad Voiculescu pe Facebook.

Acum și primarul Sectorului 6 scrie, tot pe Facebook, că Nicușor Dan nu îi răspunde la telefon.

Precizarea a venit într-un răspuns la un comentariu în care o persoană care locuiește în Sectorul 6 a scris că ar trebui să existe întâlniri lunare între primarul de sector și primarul general pentru a rezolva probleme precum lucrările de la Prelungirea Ghencea.

„Cand va răspunde la telefon voi vorbi cu el. In această perioadă a fost inabordabil. Credeți că eu nu aș vrea sa știu si eu ca sa va pot spune și dumneavoastră? Aici stau in Ghencea. Când va debloca conturile, probabil va continua lucrarea”, a răspuns Ciucu.

Sursa foto: Facebook Ciprian Ciucu