Circotecă penibilă la Antena 1/Mirela Vaida, păzită ca un șef de stat

Circotecă penibilă la Antena 1/Mirela Vaida, păzită ca un șef de stat

Mirela Vaida (39 de ani), prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, a fost atacată, chiar în platoul emisiunii, de o femeie dezbrăcată, care a încercat să o omoare cu un bolovan.

Acum, vedeta este păzită mai ceva ca un şef de stat. Este aşteptată la platou de o armată de bodyguarzi, iar soţul ei nu o mai lasă nici o clipă singură!

Luni, înainte ca vedeta să ajungă la emisiune, fotoreporterii Click! au surprins adevărate mişcări de trupe în faţa sediului Antenei 1 din Bulevardul 1 Mai.  Bodyguarzii au intrat în dispozitiv cu o oră înainte ca Mirela Vaida să ajungă la platou, aceştia stând afară în ploaie şi asigurându-se că nu intră nici musca în studioul Antenelor. 

Mirela Vaida a fost adusă la platou de către soţul său cu bolidul lor de lux, fiind apoi preluată de către bodyguarzi, direct din stradă, şi condusă în interiorul clădirii.

După ce Mirela Vaida a depus plângere penală, Poliţia va începe o expertiză psihiatrică, unde se va vedea dacă femeia, care a pătruns în platou, a avut sau nu discernământ în momentul în care a atacat-o pe prezentatoare cu un bolovan. 

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Bășiți aici! / „Declarația de la București” / Căcații stângii, acum ajunși bășini, vor să-l alunge pe Iohannis

3 Ăștia o iau razna / Numire suspectă în Guvern pe filiera interlopului lui Cîțu / Cum, mă, să pui în locul unui pro…

4 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri

5 „Am depresie și anxietate severă. Am fost violată de patru ori!”