Circotecă penibilă la Antena 1/Mirela Vaida, păzită ca un șef de stat

Circotecă penibilă la Antena 1/Mirela Vaida, păzită ca un șef de stat

Mirela Vaida (39 de ani), prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, a fost atacată, chiar în platoul emisiunii, de o femeie dezbrăcată, care a încercat să o omoare cu un bolovan.

Acum, vedeta este păzită mai ceva ca un şef de stat. Este aşteptată la platou de o armată de bodyguarzi, iar soţul ei nu o mai lasă nici o clipă singură!

Luni, înainte ca vedeta să ajungă la emisiune, fotoreporterii Click! au surprins adevărate mişcări de trupe în faţa sediului Antenei 1 din Bulevardul 1 Mai. Bodyguarzii au intrat în dispozitiv cu o oră înainte ca Mirela Vaida să ajungă la platou, aceştia stând afară în ploaie şi asigurându-se că nu intră nici musca în studioul Antenelor.

Mirela Vaida a fost adusă la platou de către soţul său cu bolidul lor de lux, fiind apoi preluată de către bodyguarzi, direct din stradă, şi condusă în interiorul clădirii.

După ce Mirela Vaida a depus plângere penală, Poliţia va începe o expertiză psihiatrică, unde se va vedea dacă femeia, care a pătruns în platou, a avut sau nu discernământ în momentul în care a atacat-o pe prezentatoare cu un bolovan.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”