Circulaţia trenurilor se desfăşoară în condiţii de iarnă; întârzieri de sute de minute ale unor trenuri

Circulaţia trenurilor se desfăşoară în condiţii de iarnă; întârzieri de sute de minute ale unor trenuri

Circulaţia trenurilor CFR Călători se desfăşoară în condiţii de iarnă severă, iar trenul IR 1770 Galaţi - Bucureşti Nord are o întârziere de 180 de minute, după ce automotorul Desiro a fost înlocuit în staţia Făurei cu locomotivă cu vagoane, din cauza gerului, a informat marţi operatorul feroviar naţional de transport călători.

De asemenea, IR 1750 Suceava - Bucureşti Nord a acumulat 130 de minute de întârziere, IR 1892 Craiova - Bucureşti are 70 de minute de întârziere, iar IR 1826 Tg. Jiu - Bucureşti 35 de minute.

Reprezentanţii CFR Călători au dat asigurări că siguranţa şi securitatea pasagerilor sunt asigurate.

Potrivit companiei, traficul feroviar a fost întrerupt între staţiile Radoieşti - Olteni, după ce o şină s-a fisurat din cauza gerului, iar trenul IR 1594 Craiova - Bucureşti Nord a fost oprit până la remedierea deficienţei, timp în care sistemul de încălzire a fost funcţional. Trenul a sosit în Gara de Nord după o întârziere de mai bine de 100 de minute.

Totodată, la Târgu Ocna, a fost fisurată şina de cale ferată, iar trenul R 5202 Siculeni - Focşani a staţionat de la ora 7:00 în gară, până la remedierea problemei. Şi această garnitură a plecat la ora 9:45, după ce a înregistrat 162 de minute de întârziere.

În ceea ce priveşte trenul IR 1770 Galaţi - Bucureşti Nord, care încă nu a ajuns în Gara de Nord, CFR Călători menţionează că, din cauza temperaturilor scăzute, automotorul Desiro a fost schimbat în staţia Făurei şi înlocuit cu locomotivă cu vagoane. Călătorii au fost preluaţi cu această garnitură pentru continuarea călătoriei, iar trenul se află în circulaţie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”