Cîrstea, rezultat catastrofal, la Praga: Sorana, bătută de o rusoaică de pe locul 170 mondial!

Cîrstea, rezultat catastrofal, la Praga: Sorana, bătută de o rusoaică de pe locul 170 mondial!

Sorana Cîrstea traversează o perioadă foarte slabă în circuitul feminin. Pentru că tocmai a ajuns la a patra înfrângere în ultimele cinci partide.

Dacă eşecurile anterioare au fost, totuşi, în faţa unor adversare, cât de cât cunoscute, precum Zhang (39 WTA), Kalinina (50 WTA) sau Tatjana Maria (98 WTA), astăzi, „Sori“ a dezamăgit crunt. Pentru că, probabil, nimeni nu se aştepta ca ea să nu treacă în turul II, la Praga. Asta deoarece, românca avea de înfruntat o jucătoare anonimă, de pe locul 170 mondial. Vorbim despre rusoaica Oksana Selekhmeteva (19 ani).

Din păcate, calculele hârtiei au fost date peste cap. Pentru că Selekhmeteva a bătut-o pe Cîrstea, în minimum de seturi, 7-5, 6-4, după un meci de oră şi 39 de minute în care n-a avut mari emoţii.

Pentru Sorana urmează turneele de pe continentul american din luna august şi speranţa că va reuşi să-şi îmbunătăţească jocul, înainte de US Open (29 august - 11 septembrie).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro