Citiți asta! Băi! Murim ca popor dacă mai tolerăm banditismul ăsta de stat!

Citiți asta! Băi! Murim ca popor dacă mai tolerăm banditismul ăsta de stat!

Cristian Botez:  Băi! Murim ca popor dacă mai tolerăm banditismul ăsta de stat!

„Referitor la cazul Adrianei Fieraru, fetita de 11 ani, din satul Gura Sutii, judetul Dambovita, disparuta vineri ora 17.00 si gasita ieri moarta pe un camp. Copila rapita, torturata si ucisa(expertiza medico-legala de azi, luni, va aduce elemente noi) de un cetatean olandez identificat, spune Politia, dar care a parasit intre timp Romania.

Oameni buni, ca la autoritati nu imi mai vine sa urlu, ca urlu degeaba!

Colcaie Bucurestiul, Centrul orasului si nu numai, de pedofili, de homosexuali in cautare de copii si adolescenti! Locuiesc in Centru de decenii si stiu ce se intampla aici! Nu exista bloc in care sa nu fie cel putin cateva apartamente care se inchiriaza in regim Airbnb, cautate in special de cei care practica turismul sexual, de cei care bantuie pe strazi, prin cartiere, pe langa piete si gari, pe la guri de metrou, prin locuri prin care zburda copii cersetori sau amarati fugiti de acasa ori lasati de izbeliste de parinti iresponsabili! Nu se inregistreaza datele acestor indivizi, veniti din Occident, cel mai adesea. Administartorii blocului habar nu au cine vine si se cazeaza pentru o zi, doua sau trei.

Vecinii de mai peste tot , in aceasta zona, vorbesc in soapta despre grozaviile care se petrec in aceste apartamente. Vad, aud, dar tremura de frica. Tigani tatuati, maldare de muschi si cefe groase, imbracati in negru mai toti, vin-pleaca, intra-ies din aceste blocuri, pregatesc terenul in apartamente. Masini cu avariile pornite stau parcate pe langa blocurile cu pricina, la supraveghere sau in asteptare. Pe bulevardele Dacia, Magheru, Balcescu si strazile din imprejurimi. In marile hoteluri nu pot patrunde. Sheraton, Ambasador, Inter, Lido nu accepta straini cu copii sau adolescenti la camera.

Am vorbit, mai deunazi, cu un politist cu functie mare din politie. Am fost dezamagit de ce mi-a spus. "Nu avem ce sa facem. Au dreptul la libera circulatie. Pana nu se intampla ceva nu putem interveni". Dar PREVENTIE nu mai exista in Politia Romana???

Iata ca s-a intamplat! Iata ca se intampla! Istoria se repeta. Mereu si mereu. Remember cazul "Ciolpani" 2005. Am scris pe larg despre caz. Un pusti luat de un strain, schingiuit, schilodit violat si ucis intr-o padure din Ciolpani. Autor necunoscut!

Totul e bine pana ce se intampla ceva rau, nu-i asa? E grea munca de politist! E greu sa infiltrezi oameni in hoteluri, e greu sa-ti formezi reteaua de informatori sau sa o schimbi, caci ele exista, dar ofera informatii slabe, fara valoare semnificativa in schimbul protejarii din partea politiei a gainariilor pe care le fac acesti asa-zisi informatori de strada. Credeti ca nu se stiu proxenetii? Credeti ca Politia nu stie -ca doar au informatii inclusiv de la SRI, ce clanuri conduc retelele de pedofilie din Bucuresti, ca si pe cele de cersetorie? Exista acum cativa ani, inca mai exista, la Politia Capitalei un Serviciu de combatere a cersetoriei. A fost desfiintat! Liber la exploatat batrani, ologi, copii! Si cersetoria a fost dezincriminata! Nu mai constituie infractiune! Ia si prinde capii, exploatatorii de fiinte umane! Cu cine? Cu niste tinerei cu pantaloni pana si vedere la glezne si ciorapei albi? Cu niste tinerei cu freza facuta cu grija, frumusei, cu barbite cu dichis, histrioni, lupatori de opereta? Cu domnisoare politiste cu cozile blonde, saten sau brunete biciuind shagalnic aerul? Cu fetele astea imbarcate in uniforme bine croite, pantaloni si camasute scrobite care le pun evidenta rotunjimile feselor si ale sanilor? Vorbesc adesea cu politisti din garda veche, putini inca sub arme, majoritatea pensionati sau momiti sa plece din sistem cu "n" salarii compensatoare, carora, pe foame, cu greu le rezisti.

Sunt scarbiti de ceea ce se intampla acum in Politie. "Numai diletanti! Nici nu stiu sa dea cu pumnul, nici nu stiu sa incaseze. Daca tipa un tigan versat la ei, fac pipi in pantaloni". Sunt politisti vechi care au pus-o parte in parte cu interlopi grei, care au dat cu pumnul prin manunchi de sabii, si au luptat pistol contra pistol cu interlopi pentru care viata nu valoreaza nici cat haina de pe victima.

Asta este tabloul, asta este lumea in care traim! O lume in care politia nu mai stie sa ne apere! Nu mai stie sa PREVINA! Sa DESCURAJEZE interlopii, clanurile. Nu mai stie sa DESTRUCTUREZE bande, grupari si clanuri. Asta este lumea in care politistii ne cearta daca sunam la 112 sa ne plangem ca suntem invadati de aurolaci, boschetari agresivi care umplu bulevardele, strazile, Centrul, de gunoaie, paduchi, miasme si adieri de TBC!

Politia nu stie ce sa faca? Nu are ce sa faca borfasilor? Foarte bine! Sa se predea! Sa scoata batistele albe pe geam si sa spuna "Gata! ne retragem! Nu stim ce sa facem cu Legea in mana si pistolul la centura!". Acasa! In agricultura! La Vocea Romaniei!

Spuneti ca nu aveti legi care sa va ajute,care sa va sustina munca. Si ce va smiorcaiti? Dati cu pumnul in masa sefilor, puneti pe hartie ce va trebuie, ce sa se schimbe in Legi, luati-i de revere si trimiteti-i la minister, la ministru, la primul ministru, la Guvern! la Parlament! Da! La Parlamentul ala plin de infractori! Duceti-va si arestati-i pe toti! Caci de nu, o sa intram, intr-o zi, noi peste ei!

Ce imi zicea marele psiholog criminalist Tudorel Butoi, acum vreo 20 de ani? "Bai, Cristi! Tine minte ce iti spun acum! In Romania legile sunt facute pentru hoti!". Asa mi-a spus! Si el stia exact cum stau treburile! In Romania, imediat dupa 1990, legile s-au facut cu harta Romaniei pe masa si cu un tabel alaturi in care erau trecute categoriile: petrol, grau, tutun, bogatii naturale, alumini, sare, paduri, luciul apelor, fabricile, combinatele, conturile comertului exterior, patrimoniul sindicatelor, CONTUL LIBERTATEA, au pus la punct marile jafuri natiolae CARITAS, GELSOR, FNI, TOTUL!!! Si si le-au impartit! Au luat totul gratis!! 1.000 de miliarde de dolari au furat! Comunistii, securistii, masonii, puii de comunisti, puii de securisti,/ Au platit clanuriel, magistratii, avocatii, politicienii, administratia locala, au pus bancile la talharit populatia, au atras oamenii in capcana creditelor ca sa-i fac sclavi, i-au mimit cu credite cu buletinul, au umplut tara de banci, farmacii si locuri ale pierazenie cu jocuri de noroc , au saracit tineretul, au facut din tineri drogati, din fete, curve, au alungat oamenii harnici, au decshis hipermarketuri ca sa i faca dependenti pe oameni de mancare si electrocasnice, toate de cea mai proasta calitate!

Jaf la drumul mare! Depopularea tarii! Au distrus Armata. Au facut din tinerii de azi niste fatalai, care merg la sala sa se umple de steroizi si sa-si piarda testiculele! Mari luptatori! La circ, paote. Werstling de Dambovitza. Daca incepe razboiul astia mor primii. Se dau cap in cap mergand pe trotinete. Isi umlu nadragii aia, cu turul pana la genunchi, de caca. Acesti troli cu barbi de Caragiale, cu tricouri-furoruri de dama, ce le lasa umerii goi. Cu pantalonii rupti si gauriti ca sa se obsnuieasca cu zdrentele. Caci acolo se va ajunge! La saracirea populatiei. Saracirea extrema!Teritoriul asta in maxim 20 de ani nu se va mai numi ROMANIA! Sa nju va spum eu acum CUM! Toate astea daca nu ne ridicam! Cu sabia in mana!

Sa schimbe legile in favoarea voastra, si in folosul nostru, al cetatenilor! Asta este treaba voastra! Asta este menirea voastra! Pentru asta sunteti platiti! Nu va mai plangeti ca niste domnisoare de pension ca nu aveti una, ca nu aveti alta! Cereti ce va trebuie ca sa va faceti treaba! Sa nu va mai faceti de rusine si ocara!

Ne-am saturat de mizeria asta! Chiar nu intelegeti? Voi! Voi toti care ne priviti de sus, si extind aria de adresare! Politicieni, suljbasi la ministere, functionari, politisti! Voi toti! Luati jandarmii de la bautut oameni nevinovati si gazat femei, copii si batrani -RUSINE Jandarmerie! si puneti-i sa infrunte infractorii! Dati amenzi pentru vanzare "ilegala" de flori si patrunjel si pentru traversare pe "rosu". Intre timp clanurile de interlopi, de hoti, proxeneti, camatari, mardeiasi, talhari, criminali isi fac de cap in tot orasul si tin sub teroare intreaga populatie! Sunt peste 30 de mii de arme detinute ilegal in Romania! De interlopi!!! Erau 12.500, STIUTE, in 1995. Dintr-o ancheta facuta de mine pentru ziarul ZIUA!

Pentru ca asta a fost planul inca de la inceputul anilor 90. Iliescu si toata sleahta lui a dat nas tiganilor, cica le-au dat aurul inapoi-da, ce ba!? L-au extras ei din adancuri? Tot din furturi si crime l-au strans!, i-a numit rromi, ca "tigani" putzea a fum si a transpiratie iute de hot cu frica de a fi prins la furat. Ca sa tina populatia in spaima, in teroare, ca sa poata fi manevrata mai usor de hotii cu gulere albe, de politicienii si magistatii scalvi ai banditilor cu staif! Ca sa duca oamenii cu sbaia la gat la urnele de voatare in favoare FSN/PDSR/USL/PSD! Jos Comuniusmul si nomenclatura luyi! Jos Securitatea! Daca adoptam Punctul 8 al proclamatiei de la Timisoara din 13 iulie 1990, Iliescu sin ai lui erau in puscarie acum! Alexandra Macesanu si Luiza Melencu erau in viata acum! Adriana Fieraru traia! Romania era Monarhie, acum!

Bai! Murim ca popor daca mai toleram banditismul asta de stat!

Bai! Ne sunt violate si ucise copilele de gunoaiele degenerate ale Occidentului. Baga-si-ar diversitatea in cur! Cu elgebbtteul lor de bulangii si pedofili!
Ne ridicam odata sau nu?!!!

Intre timp un comandant de politie si-a felicitat subordonatii ca au gasit o fetita de 11 ani, moarta pe un camp, ucisa, torturata si violata de un pedofil olandez degenerat, care s-a carat bine-mersi din tara pentru ca serviciile aveau alta treaba, politia alta treaba, politia de frontiera, si ea, alta treaba. Treaba mare.
Adriana Fieraru, Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…