Citiți ce specimene au crescut V.Dăncilă și C.Dan! Unu-i zice mă-sii „boasa”, celălalt e fan Pleșoianu și M.Badea!

Citiți ce specimene au crescut V.Dăncilă și C.Dan! Unu-i zice mă-sii „boasa”, celălalt e fan Pleșoianu și M.Badea!

Citiți ce specimene au crescut V.Dăncilă și C.Dan! Unu-i zice mă-sii „boasa” și e fan Pablo Escobar(!?), celălalt e fan Pleșoianu și M.Badea și-l urăște de moarte pe Iohannis! Ambii și-au șters conturile de Facebook cu enormitățile debitate după ce mamele lor au fost puse de Dragnea în demnități înalte. Mult prea înalte în raport cu pregătirea și bruma lor de creier.

Al Proastei:

Vă prezentăm mai jos capturi cu ce scria Victor Dăncilă(odrasla Proastei) pe Facebook în februarie 2017, când mama sa condamna la Bruxelles protestele masive împotriva Ordonanţei 13. 

„Te-ai opus cind Ponta a vrut sa interzica exportul de lemn pt a opri distrugerea Padurilor, Te-ai opus desfiintarii a 102 Taxe si Cresterii Pensiilor , Burselor, Salariilor medicilor şi Salariului Minim.

Te-ai opus primei numiri de Premier facuta de Alesii Poporului Roman fara a prezenta motivarea. Spui ca bugetul e supraevaluat dar ceri mai multi Bani pt Securisti! Iata doar citeva motive pt care nu esti Presedintele Meu!”, a scris Victor Dăncilă, atacându-l pe președinte.

Al Slugii:

Darius Costin Dan, fiul lui Carmen Dan, avea o multime de postari pe Facebook legate de mama sa. El a reusit si sa o dea de gol, dezvaluind ca l-a luat cu ea intr-o delegatie oficiala in Spania.

In 2014, pe cand era prefect in Teleorman, Carmen Dan l-a luat si pe fiul sau intr-o delegatia oficiala in Spania. Foarte mandru, tanarul a postat pe Facebook ca se afla in „sedinta” in Spania, numind-o pe mama sa drept „boasa” (femininul de la boss).

Dupa ce mama sa a devenit ministru de Interne, Darius Costin Dan si-a descoperit o pasiune subita tocmai pentru Pablo Escobar, celebrul mafiot columbian. El a distribuit un clip din filmul „Narcos” in care comenteaza admirativ una dintre vorbele celebre ale lui Escobar: „Banii sau plumbul”, scrie Aktual24.

Printre numeroase fotografii cu mama sa la diferite evenimente oficiale, Darius Costin Dan a postat si o imagine in care tine sa se mandreasca cu faptul ca are o mașină VW cu volan pe dreapta.











Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

4 Foarte interesante amănunte...

5 Cuvintele sunt de prisos...