Citiți, dacă aveți mațe pentru așa ceva! Interlopul din fruntea PSD Cluj a pus un angajat să-i ia un interviu după ce deputata Cristina Burciu a anunțat că votează Guvernul PNL

Citiți, dacă aveți mațe pentru așa ceva! Interlopul din fruntea PSD Cluj a pus un angajat să-i ia un interviu după ce deputata Cristina Burciu a anunțat că votează Guvernul PNL

Citiți, dacă aveți mațe pentru așa ceva! Interlopul din fruntea PSD Cluj a pus un angajat să-i ia un interviu după ce deputata Cristina Burciu a anunțat că votează Guvernul PNL.

Ziar de Cluj:  Liviu Alexa, despre trădătorii zilei: „PNL i-a oferit Cristinei Burciu 200 000 de euro pentru votul de luni! Va fi exclusă! Va fi exclus şi proxenetul său politic, Cristian Matei, primarul Turzii!"

 PSD Cluj reacționează dur după ce Cristina Burciu, deputat PSD de Cluj, a decis să trădeze și să voteze guvernul Orban. Liviu Alexa, președintele PSD Cluj, a oferit un interviu exploziv, în care a vorbit fără perdea despre această situație. Mai mult, Alexa l-a arătat cu degetul pe Cristian Matei, primarul din Turda. 

Reporter: Ce credeți că a determinat decizia doamnei deputat Cristina Burci, deputat PSD care a anunțat astăzi că va vota pentru guvernul Orban, împotrivindu-se deciziei Comitetului Executiv Național?

Liviu Alexa: Cristina Burciu este o amibă politică, care nu are capacitatea de a lua decizii politice de capul ei, ea fiind o mătușică de 50 de ani urcată de la curul vacii spre deputăție. Proxenetul său politic, primarul Cristian Matei e adevăratul creier al acestei decizii. Căci Cristina Burciu în trei ani de parlamentarism nu a produs nimic concret pentru clujeni, ba din contră, a consumat salarii de 6000 de euro lunar de la Camera Deputaților, dormind în papuci.

Noi știam de Cristina Burciu că a avut contacte cu liberalii acum două săptămâni și am așteptat pe bune să aibă loc această trădare fără să fiu eu nevoit să le arăt cetățenilor care au ales-o, cât de putredă e ea. PNL i-a oferit 200 000 de euro lui Burciu ca să trădeze. Sunt jurnalist de investigaţii, am informaţii certe, chiar ea mi-a recunoscut la acea vreme că s-a văzut cu Raluca Ţurcan şi Ludovic Orban în biroul senatorului Sorin Bota, alt gunoi trădător.

Conducerea filialei Turda e compusă din oameni foarte proști care se cred deștepți, credeau că ne fac pe noi, cei de la Cluj cu jocuri subterane. Trădătoarea Cristina Burciu a lipsit de la congresul de lansare al Vioricăi Dăncilă, apoi a refuzat ieri să participe la evenimentul Vioricăi Dăncilă de la Cluj motivând migrene subite. Ca să nu mai zic de marele primar de municipiu Turda, Cristian Matei, care a refuzat să îi facă un program premierului viorica Dăncilă pe zona de Turda, el, un guvid politic care a primit de la Dăncilă o grămadă de bani pentru dezvoltarea Turzii. Orice se poate repara în viața asta, dar nu caracterul. 

Reporter: Ce nu îi convine lui Cristian Matei, cel care a semnat că-l susține pe Liviu Alexa acum o lună?

Liviu Alexa: Matei a semnat că mă susține, doar ca joc politic. În realitate, în sufletul său de consumator de băuturi alcoolice, Matei avea sămânța frustrării că nu a ajuns el președinte la PSD Cluj. A mai încercat o dată, acum un an, făcându-și lobby la Liviu Dragnea, însă conducerea PSD a primit niște informări, nu zic din ce zonă, care i-au indicat lui Liviu Dragnea că primarul Cristian Matei are serioase probleme de corupție și că poate fi o vulnerabilitate enormă. De atunci și până astăzi, Matei trăiește cu această neîmplinire. Vă dați seama că intrarea mea la șefia organizației l-a dezamăgit profund, i-a ruinat orice speranță. Eu voiam să îl exclud oricum pe Matei din PSD în decembrie, după alegerile prezidențiale, fiindcă din sondajele pe care le avem în acest moment, și după mandatul pe care-l are, Cristi Matei nu avea șanse să mai câștige și nu are șanse să mai câștige primăria. Oricum am identificat un candidat cu mare potențial pentru Turda și el va fi propunerea noastră, el va fi omul cu care ne vom lupta. 

Reporter: Totuși, care sunt motivele pentru care vreți să-l excludeți pe Matei?

Liviu Alexa: Doar nu credeti că motivul excluderii ar fi că a fost prins de nevastă-sa tragandu-i-o amantei în bucătărie, cum am auzit! Nu. Eu am motive serioase. Cristian Matei reprezintă exact tot ce nu vreau eu să mai existe în PSD Cluj. El e baronașul local care a transformat filiala Turda și filiala Câmpia Turzii ale PSD în filiala Compania de Apă Arieș, instituție pe care a condus-o și a căpușat-o ani de zile. Din care a plecat lăsându-și ginerele șef la regie, ca să poată să se adape în continuare din banul public. E periculos să lași o filială de partid să fie căpușată de neamuri și angajați ai regiei de apă, înseamnă că acea filială nu are perspective de dezvoltare. Având în vedere această situația am vrut să tai orice fel de nepotisme. 

Reporter: Cum vă explicați prezența lui Matei la evenimentul de ieri, adică la vizita doamnei Viorica Dăncilă la Cluj?

Liviu Alexa: Noi l-am invitat pe Cristian Matei, ca pe orice alt primar, să participe. Am vrut să vadă toți primarii de ce e în stare Liviu Alexa ca organizare, am vrut să vadă că începe o nouă eră. Că era în care primarii dictau totul s-a terminat. În PSD a funcționat zicala „primarul nostru, stăpânul nostru”. O șterg eu cu radiera și o reformulez: „primarul nostru, partenerul nostru”.

Nu voi mai permite niciun primar care va sta sub sigla PSD Cluj să mai șantajeze conducerea județeană niciun primar de acum înainte nu va mai impune deputați, oameni în funcție cheie, sau instituții descentralizate. Nu va capta mai multă putere și mai multe finanțe în detrimentul altor primari. De exemplu Cristian Matei, proxenetul politic care azi și-a pus o slugă, pe Cristina Burciu, să trădeze PSD. A primit cei mai mulți bani de la guvernul PSD. Prin ce firme i-a cheltuit, cum i-a cheltuit, cum s-au făcut lucrările, o să vedeți în zilele următoare. Fiindcă am informații că acum cinci luni au fost începute lucrări profesionale de către procurorii anticorupție exact pe această temă, pe numele lui Cristian Matei. Oricum ar fi, în următorul CEX național voi propune excluderea acestui primar din partid.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

2 Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

3 O imagine care va aduce gheață în chiloții multor pesediști...

4 Simplă speculație de presă?

5 Bădălău a refuzat să dea declarații la DNA / Procurorii au înregistrări video de la toate discuțiile pesedistului cu denunțătorul său, primarul Dan Pasa…