Ciudatul cuplu Năstase. Ilie zice că nevasta a dispărut de o lună, ea spune că e acasă

Ciudatul cuplu Năstase. Ilie zice că nevasta a dispărut de o lună, ea spune că e acasă

Zilele trecute, Ilie Năstase a anunțat prin intermediul presei că soția lui, Ioana, a dispărut deacasă de o lună. El a anunțat că aceasta l-a părăsit, din nou, că nu îi mai răspunde la telefon și nu reușește să o găsească. Acum, soția fostului mare jucător de tenis neagă totul și povestește versiunea ei.

Ilie Năstase și Ioana au o relație cu năbădăi. Foto Facebook Ioana Năstase

În primul rând, țin să va anunț că sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu la adresa mea prin intermediul presei. Va relatez, că mă aflu în locuința mea din București, iar în urmă cu aproximativ 30 minute, mașinile și locuința mea mi-au fost filmate.

Soțul meu a afirmat faptul că nu știe de mine, de mai bine de o săptămâna… lucru neadevărat, deoarece până luni ne-am aflat la ziua prietenei mele în Poiana Brașov, după care am plecat către Constanța împreună cu soțul meu”, a scris ea pe Facebook.

Ilie și-ar fi luat de fapt, bocceluța

De fapt, Ioana Năstase susține că Ilie a plecat de acasă, fără să anunțe. „Soțul meu și-a luat un rucsac cu lucruri personale și a plecat fără să-mi spună unde, iar eu am rămas în locuința din Constanța. Ilie obișnuia să plece de acasă o perioada de câteva zile, fără că acesta să îmi spună unde pleacă sau ce face, eu respectându-i dorința.

Am așteptat că soțul meu să revină acasă, lucru care nu s-a întâmplat. Ulterior, eu deplasându-ma spre locuința din București, iar acest aspect poate fi verificat prin camerele de luat vederi ale complexului rezidențial unde locuim”, a mai explicat aceasta.

Acuzată că a plecat de acasă cu două milioane de euro

Totodată, în presă s-a scris că Ioana Năstase ar fi plecat de acasă cu suma de 2 milioane de euro, bani care i-ar fi avut cuplul după ce ar fi vândut o casă. Ea neagă și acesta speculații. „Referitor la acuzațiile făcute asupra celor 2 milioane euro, sunt total neadevărate lucru care poate fi demonstrat în fața organelor competențe dacă va fi necesar. Cu profundă dezamăgire, am fost nevoită să răspund acuzațiilor nefondate aduse de soțul meu”, a încheiat Ioana Năstase.

Ilie Năstase (76 de ani) a avut mai multe căsnicii cu năbădăi. De-a lungul relației cu Ioana, cei doi s-au separat de mai multe ori. În octombrie 2021, ea a depus actele de divorț la Judecătoria Constanța, însă s-au împăcat și a renunțat la proces.

Cinci mariaje pentru cel mai mare jucător român de tenis

Ilie Năstase, care a fost un mare crai al sportului alb, nu a ascuns niciodată faptul că a avut mai multe relații decât căsnicii. Chiar a glumit și pe seama copiilor, despre care a spus că le-a pierdut șirul. Însă, oficial, Nasty are 5 copii.

Cu Dominique Grazia s-a căsătorit în 1972 și au avut un mariaj de zece ani, timp în care modelul belgian a născut-o pe Nathalie.

În 1984, Năstase a mers la altar cu actrița Alexandra King, iar în timpul căsătoriei au adoptat doi copii, Nicholas și Charlotte. După 14 ani, cei doi au divorțat.

În 2004, Năstase s-a recăsătorit cu Amalia Teodosescu, de care s-a despărțit în 2010. Amalia și Ilie au împreună două fete, Alessia și Emma Alexandra.

Până la mariajul cu Ioana Simion, Ilie Năstase a mai fost căsătorit și cu Brigitte Sfăt.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro