Ciutacu, „moralistul”: „Din foame pot să spun că am început să ies de-adevăratelea în momentul în care am ajuns consilier de ministru, nu când m-am consacrat ca ziarist”

Ciutacu, „moralistul”: „Din foame pot să spun că am început să ies de-adevăratelea în momentul în care am ajuns consilier de ministru, nu când m-am consacrat ca ziarist”

„Nu știu dacă neapărat jurnalismul politic m-a scos din foame. Dar, într-adevăr, la momentul în care am ajuns inițial la „Meridian” la sport și ulterior la „Curierul Național” eram cu doi copii, tânăr căsătorit, terminasem facultatea atunci, în 1995, n-aveam două linguri și două furculițe la fel, n-aveam două farfurii la fel și stăteam într-o garsonieră de 100 de dolari pe lună chirie, undeva la Poarta 4 la Faur”, a declarat Victor Ciutacu.

”Au fost mulți ani grei din punct de vedere financiar. Se plătea prost în presă la vremea respectivă cum se plătește și astăzi. A fost un intermezzo pe care l-a făcut Vântu dar a trecut și vraja aia. Din foame pot să spun că am început să ies de-adevăratelea în momentul în care am ajuns consilier de ministru, nu când m-am consacrat ca ziarist.

Când eram la Adevărul, așa-zisul urmaș al domnului Cristian Tudor Popescu, slăvit fie-i numele-n veci, eram în semifoame. Când mi-a făcut vânt domnul Popescu pe scări, împreună cu domnul Tinu și am ajuns consilier de ministru dintr-o întâmplare și dintr-un gest de mare bun simț al unui om care s-a dus, Ovidiu Mușetescu. Acolo am început să ies din foame. A fost prima dată când nu m-a interesat ziua de salariu” a mai spus Victor Ciutacu în emisiunea „40 de întrebări” de la Kanal D, moderată de Denise Rifai.


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce ați resimțit și ce urmează în timpul furtunii electromagnetice aflată în desfășurare

2 Nou record pe frontul din Ucraina! Sâmbătă au fost „lichidați” 1.320 de soldați ruși!

3 Adio, Edi Iordănescu. Salariu de nerefuzat propus de arabi celui mai prost plătit selecționer de la Euro

4 „Rusia ştie că, dacă vom primi suficiente arme într-o lună sau două, situaţia s-ar putea întoarce împotriva lor”

5 Discursul țarului Putin, tradus de specialiștii în dezinformare: „Așteptați-vă la mobilizare și la mai mult război“