Claudiu Manda: Am venit să-l susțin pe Liviu Dragnea, nu să creăm presiune

Claudiu Manda: Am venit să-l susțin pe Liviu Dragnea, nu să creăm presiune

Deputatul social-democrat Claudiu Manda, aflat luni dimineață în fața sediului DNA din București, a declarat că gestul său este unul de susținere pentru liderul PSD, Liviu Dragnea, fără să fie vorba de o formă de presiune.

"Am venit să-l susțin pe Liviu Dragnea. În fața legii nu cred că trebuie să aibă nevoie de susținere (Liviu Dragnea, n.r.) și niciun cetățean nu are nevoie de susținere în fața legii. În fața presiunilor, atunci când vorbim de diferite instituții, și v-am spus cum a fost la Înalta Curte, cred că aceste lucruri nu ar trebui să se mai întâmple. Am venit și eu, și suntem și mulți alți colegi, să fim alături de domnia sa. N-am venit să declarăm ceva sau să creăm presiune (...). Nu am venit pentru acest lucru. Și când a fost la Înalta Curte, a fost să se apere în instanță, iar ceea ce i s-a întâmplat atunci nu cred că trebuia să i se întâmple", a spus Manda.

El a precizat că a venit în fața sediului DNA din proprie inițiativă, fără ca Liviu Dragnea să aibă cunoștință despre gestul său și al celorlalți colegi ai săi.

"Eu nu am vorbit acest lucru cu domnia sa. Nu știu dacă știe. Suntem mai mulți colegi care am vorbit aceste lucruri, să venim astăzi", a precizat deputatul social-democrat.

Solicitat să comenteze apariția dosarului, Claudiu Manda a răspuns: "Nu vreau să speculez, dar cumva e de așteptat. Nu mă puneți să dau mai multe răspunsuri (...)".

În fața sediului DNA s-a aflat și vicepremierul Paul Stănescu, acesta precizând doar că prezența sa acolo este un semn de solidaritate cu Liviu Dragnea.

"Sunt în calitate de senator al României, în semn de solidaritate cu președintele Camerei Deputaților și președinte al PSD, Liviu Dragnea. Comentariile o să le fac altădată", a spus Stănescu.

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, s-a prezentat luni la Direcția Națională Anticorupție, fiind citat de procurori într-un dosar de corupție. Potrivit unor surse judiciare, liderul PSD a fost citat în dosarul privind compania Tel Drum.

Câteva zeci de persoane — printre care vicepremierul Paul Stănescu, secretarul general al PSD, Marian Neacșu, deputații Claudiu Manda și Andreea Cosma — au venit în fața sediului DNA pentru a-l susține pe liderul PSD.

AGERPRES/(A, AS — autor: Sorin Blada, editor: Florin Marin)

Citiți și:

Liviu Dragnea, la DNA

Marian Neacșu, în fața DNA, pentru a-l susține pe Dragnea: Nu e niciun fel de presiune

Omul de afaceri Marian Fișcuci, la DNA

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE Președintele Iohannis a decis să nu-l mai desemneze pe Cîțu premier / Care sunt variantele din PNL

2 Așa o fi?

3 Florin Călinescu l-a chemat pe Ciolacu și a dat chix cu prima emisiune

4 Dezvăluiri despre „statul” din spatele statului... / Ăsta e fostul șef al cancelariei lui Ponta

5 Da, cea din brațele lui Neymar este Vlăduța Lupău...