Clotilde Armand, despre prezenţa lui Liviu Mihaiu în campania lui Nicuşor Dan: În ultimul moment i s-a cerut un susţinător. Noi eram într-o şedinţă

Clotilde Armand, despre prezenţa lui Liviu Mihaiu în campania lui Nicuşor Dan: În ultimul moment i s-a cerut un susţinător. Noi eram într-o şedinţă

„Nu ştiu ce s-a întâmplat că atunci, în ultimul moment i s-a cerut lui Nicuşor un susţinător, eram toţi în altă parte. A fost o cerere de moment, s-a dus şi soţul meu atunci. Eram într-o şedinţă cu foarte mulţi din USB, noi aveam ceva şi n-am putut să ne ducem", a susţinut Armand, într-o emisiune la B1 TV.

Clotilde Armand a ai spus că nu îl cunoaşte pe Liviu Mihaiu şi că acesta nu este membru USB.

Liviu Mihaiu, fost guvernator al Deltei Dunării, a fost prezent în studioul Antenei 3 în campania pentru alegerile locale în calitate de susţinător al lui Nicuor Dan, candidatul USB la Primăria Capitalei.

Viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu, trimis de judecători în arest la domiciliu, ar fi destinatarul şpăgii de un milion de euro, plătită de Sorin Ovidiu pentru numirea lui Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării. Banii ar fi ajuns la Olteanu printr-un circuit financiar complex, în care au fost implicate mai multe companii offshore controlate de Sorin Ovidiu Vîntu.

Înţelegerea pentru numirea lui Liviu Mihaiu a fost parafată în iulie 2008, când Bogdan Olteanu s-a întâlnit cu Sorin Ovidiu Vîntu la baza Lebăda din localitatea Crişan, unde afaceristul deţinea o ambarcaţiune, folosită ca locuinţă de vară. La întâlnire, Olteanu a venit însoţit de Ionuţ Adrian Eftimie. Transportul celor doi în Deltă s-a realizat cu un elicopter pus la dispoziţie de Sorin Ovidiu Vântu.

Ulterior, Liviu Mihaiu a fost chemat la sediul Guvernului, unde premierul Călin Popescu Tăriceanu i-a comunicat că va fi numit guvernator al Deltei Dunării.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...