Clubul Rapid București intră în faliment - a decis Tribunalul București

Clubul Rapid București intră în faliment - a decis Tribunalul București

Judecătorii de la Tribunalul București au decis intrarea în faliment a clubului de fotbal Rapid București, însă decizia nu este definitivă.

Procesul a fost deschis la tribunal de către fostul jucător al Rapidului Ionuț Cristian Stancu, care are calitatea de reclamant, iar SC Fotbal Club Rapid SA, prin administrator judiciar Andronache Cristina, are calitatea de debitor.

"În temeiul art. 105 raportat la art.107 alin. 1 lit. C din Legea nr.85/2006 privind procedura insolvenței, dispune intrarea în faliment prin procedura generală a debitorului. În temeiul art.107 alin. 2 din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolvenței ridică dreptul de administrare al debitorului și dispune dizolvarea societății debitoare. Dispune sigilarea bunurilor din averea debitoarei și trimiterea de notificări tribunalelor din alte județe în care debitorul are bunuri în vederea sigilării, în sarcina lichidatorului judiciar. Stabilește termen de maxim 10 zile de la data notificării deschiderii procedurii falimentului de predare a gestiunii averii de la debitor către lichidator, împreună cu lista actelor și operațiunilor efectuate până la deschiderea procedurii", se arată în decizia tribunalului.

În acest caz, lichidator judiciar a fost numit C.I.I. Brihac Aurel.

Decizia nu este definitivă, iar Rapid București are termen 7 zile pentru a face recurs.

Clubul a intrat în insolvență în anul 2012, având datorii de aproximativ 18 milioane lei, iar de atunci au fost deschise procese în instanță de către mai mulți jucători care nu și-au primit salariile. Rapid București a promovat în acest sezon în Liga I.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Misterul anului / Cine este bărbatul căruia îi făcea sex oral țiitoarea în filmulețul trucat care l-a enervat pe…

3 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

4 Rusia, la granițele României? / Misterul vizitei intempestive în SUA a șefului SRI

5 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…