Cluj: Administratorii rampei de deșeuri care a luat foc intenționează să depună plângere la poliție

Cluj: Administratorii rampei de deșeuri care a luat foc intenționează să depună plângere la poliție

Administratorii rampei temporare de deșeuri de lângă municipiul Cluj-Napoca, ce a fost cuprinsă de un incendiu duminică seară, intenționează să depună plângere la poliție, având suspiciunea că focul nu a izbucnit accidental.

Potrivit lui Mircea Vereș, reprezentantul firmei SC Salprest Rampă, cea care administrează rampa, există posibilitatea ca focul să fi fost pus și urmează să fie verificate înregistrările video.

"Incendiul a fost provocat de persoane necunoscute. Avem înregistrări video și vom face plângere la Poliție. Rampa are o suprafață de 2.000 de mp, arde întreaga rampă", a precizat Mircea Vereș.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj, pompierii intervin cu șase autospeciale pentru stingerea focului, numărul lor fiind suplimentat după ce într-o primă fază a acțiunii au fost trimise la locul incendiului patru asemenea autovehicule echipate.

Un incendiu puternic a izbucnit duminică seară la o groapă de gunoi de lângă municipiul Cluj-Napoca. Din primele informații reiese că nu sunt persoane.

AGERPRES/(A — autor: Elena Stanciu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale