Cluj: Cele şapte persoane reţinute pentru vânzarea de cannabis şi MDMA - arestate preventiv

Cluj: Cele şapte persoane reţinute pentru vânzarea de cannabis şi MDMA - arestate preventiv

Cele şapte persoane reţinute pentru vânzarea de cannabis şi MDMA au fost arestate preventiv, sâmbătă, pentru 30 de zile, informează IPJ Cluj.

Acestea fuseseră reţinute de DIICOT pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc, în urma unor percheziţii în judeţele Cluj şi Maramureş.

"Inculpaţii au desfăşurat activităţi de procurare şi plasare, în diferite modalităţi, de droguri de risc şi mare risc, în special de cannabis şi MDMA, precum şi de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive către consumatori de pe raza municipiului Cluj-Napoca", se arată într-un comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) transmis, sâmbătă, AGERPRES.

Procurorii, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Cluj, au efectuat, vineri, 25 de percheziţii domiciliare, în judeţele Cluj şi Maramureş, în urma cărora au fost ridicate 12,25 kg de cannabis, 18 plante de cannabis, 400 de comprimate de MDMA, 72 de grame de substanţe psihoactive, sumele de 29.330 de euro şi 131.950 de lei, aparatură specifică ambalării şi vidării, 11 grindere, şase cântare electronice şi două pistoale cu aer comprimat. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată Sharapova în realitate. Restul e photoshop și iluzie...

2 Așa o fi?

3 ...

4 ...

5 Progresista Maia Sandu ocolește discret cuvântul „unire” în mesajul de 1 Decembrie