Cluj: Primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, rămâne în arest preventiv

Cluj: Primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, rămâne în arest preventiv

Curtea de Apel Cluj a respins, vineri, cererea de eliberare din arest preventiv și cercetarea sub control judiciar formulată de primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, și a dispus strămutarea cazului de la Tribunalul Maramureș, la Tribunalul Cluj.

"În baza art. 205 C.p.p. respinge ca nefondată contestația formulată de inculpatul C.C. (cu datele personale la dosar) împotriva încheierii penale nr.56/CP/16 iunie 2016 a Tribunalului Maramureș. Obligă contestatorul la plata în favoarea statului a sumei de 300 lei, cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunțată în ședința Camerei de Consiliu din data de 1.07.2016 ", se arată în decizia Curții de Apel Cluj. De asemenea, "în baza art.74 alin. 2 C.p.p admite cererea formulată și precizată de către inculpatul C.C. pentru strămutarea judecării cauzei care formează obiectul dosarului nr. 1109/100/2016 a Tribunalului Maramureș. Strămută judecarea cauzei la Tribunalul Cluj, instanță căreia i se va trimite dosarul, conform judecătorilor.

Pe 27 aprilie 2016, Cătălin Cherecheș a fost arestat preventiv printr-o sentință a Tribunalului Cluj, pentru luare de mită în formă continuată.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bula va exploda” / Avertismentul legendarului investitor Jeremy Grantham

2 Documente secrete despre Olaf Scholz, noul cancelar al Germaniei

3 Generalii PSD înainte de ședința CSAT...

4 Ce spune un șofer STB, sub protecția anonimatului, despre greva care a paralizat orașul, despre presiunile sin…

5 Milionarul Ioan Neculaie a fost dat în urmărire națională pentru că este de negăsit după condamnarea definitiv…