Cluj: Un bărbat de 55 de ani a murit la serviciu, într-o firmă din Gherla

Cluj: Un bărbat de 55 de ani a murit la serviciu, într-o firmă din Gherla

Un bărbat de 55 de ani a murit, marţi, la serviciu, într-o societate comercială din Gherla.

"La data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 13.15, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au fost sesizaţi cu privire la faptul că un angajat al unei societăţi comerciale din Gherla a fost găsit căzut, într-o încăpere aflată în respectiva locaţie. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, alături de echipaje medicale de specialitate, care, după luarea măsurilor de salvare, au constatat, din nefericire, decesul persoanei. Poliţiştii au stabilit identitatea acestuia, respectiv un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Mintiu Gherlii", se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor în care a survenit decesul.

"Pentru asigurarea cadrului legal, necesar verificărilor, în cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală, pentru ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă", se mai arată în informarea IPJ Cluj.
AGERPRES/ (AS-Marius Septimiu Avram, editor: Antonia Niţă, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /