Cluj: Un incendiu a izbucnit într-un bloc cu zece etaje; locatarii s-au autoevacuat

Cluj: Un incendiu a izbucnit într-un bloc cu zece etaje; locatarii s-au autoevacuat

Un incendiu a izbucnit, joi, în Cluj-Napoca, într-o garsonieră dintr-un bloc cu zece etaje, iar peste 50 de locatari s-au autoevacuat.

"Intervenţie pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o garsonieră dintr-un bloc de locuinţe din Cluj-Napoca. Pompierii din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Cluj-Napoca au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un apartament situat la etajul 7 al unui imobil cu zece etaje. Trei autospeciale pentru stins incendii şi o autoscară au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins în totalitate locuinţa de cca 30 mp. Peste 50 de locatari s-au autoevacuat până la sosirea forţelor de intervenţie, iar focul a fost stins la scurt timp de către pompieri", se arată într-o informare a ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, o femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani a primit asistenţă de la un echipaj SMURD, dislocat preventiv la locul incendiului, fără a fi transportată la spital. AGERPRES/ (AS-Marius Septimiu Avram, editor: Antonia Niţă, editor online: Adrian Dãdârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante