CNAB: Avioanele decolează cu întârziere pe aeroporturile din Capitală, dar nu sunt curse anulate

CNAB: Avioanele decolează cu întârziere pe aeroporturile din Capitală, dar nu sunt curse anulate

UPDATE ORA 09.47 Traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă atât pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București, cât și pe Aeroportul Internațional București Băneasa Aurel Vlaicu, cu toate acestea nicio cursă nu este anulată, dar unele zboruri pot înregistra întârzieri de aproximativ 30 de minute la decolare, a anunțat, vineri, într-un comunicat de presă, Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).

* LIVE UPDATE IGPR: Drumurile din patru județe, porturile de la Marea Neagră și autostrada A2, închise din cauza viscolului / Cod roșu de viscol în șase județe / 42 de trenuri anulate

Pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București și Aeroportul Internațional București Băneasa Aurel Vlaicu traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă, cu ninsoare și vânt în rafale, care transportă zăpada la sol. Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condițiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri de aproximativ treizeci de minute la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, întârzieri care punctual pot atinge sau depăși o oră. Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menținerea suprafeței de mișcare în condiții optime și sunt asigurate condițiile pentru desfășurarea în deplină siguranță a operațiunilor aeriene', notează sursa citată.

Potrivit CNAB, informații în timp real despre situația zborurilor pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.

Totodată, compania recomandă pasagerilor să își ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

ORA 08.24 CNAB: Avioanele decolează cu întârziere pe aeroporturile din Capitală, dar nu sunt curse anulate

Traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă pe cele două aeroporturi din Capitală, avioanele decolează cu întârziere, dar nu era nicio cursă anulată până la ora 7:45, informează Compania Națională Aeroporturi București

Reprezentanții companiei subliniază că, pe aeroportul Henri Coandă, din cauza condițiilor meteo, unele zboruri pot înregistra întârzieri de aproximativ treizeci de minute la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, întârzieri care punctual pot ajunge sau depăși o oră.

"Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menținerea suprafeței de mișcare în condiții optime și sunt asigurate condițiile pentru desfășurarea în deplină siguranță a operațiunilor aeriene. Compania Națională Aeroporturi București recomandă pasagerilor să își ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport", se menționează în comunicat CNAB.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Circoteca cu congresul e bluf? Iohannis joacă la două capete? Citiți ce se zvonește...

2 Uite o întrebare / Cine a luat 5 milioane de euro șpagă pentru Dragnea, la Atena?

3 Congresul cașcavalului / Marioneta a câștigat

4 Sebastian Lăzăroiu îl face muci pe Cîțu

5 Ce diferențe genetice sunt între transilvăneni, valahi, moldoveni și dobrogeni