CNAIR a scos la licitaţie completarea studiului de fezabilitate al Autostrăzii A8 Târgu Mureş - Târgu Neamţ

CNAIR a scos la licitaţie completarea studiului de fezabilitate al Autostrăzii A8 Târgu Mureş - Târgu Neamţ

Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice anunţul de lansare a licitaţiei pentru atribuirea contractului "Completarea Studiului de Fezabilitate pentru Autostrada Târgu Mureş - Târgu Neamţ".

Potrivit unui comunicat al CNAIR, remis marţi AGERPRES, valoarea estimată a contractului este de 29,91 milioane de lei, fără TVA, iar data limită de depunere a ofertelor a fost stabilită pentru 20 martie 2019.

Contractul presupune: completarea documentaţiei aferente Studiului de Fezabilitate "Autostrada Târgu Mureş - Ditrău" şi "Autostrada Ditrău - Târgu Neamţ", în conformitate cu reglementările tehnice şi legislaţia în vigoare, şi a cerinţelor caietului de sarcini; elaborarea documentului suport aferent proiectului în vederea susţinerii cererii de finanţare; acordarea de asistenţă pentru beneficiar, atât pe parcursul procesului de pregătire a cererilor de finanţare, cât şi în perioada de evaluare a acestora de către toate instituţiile implicate în acest proces (MT-DGOIT şi Comisia Europeană).

Durata contractului este de 18 luni şi cuprinde 14 luni pentru completarea studiului de fezabilitate şi 4 luni pentru asigurarea asistenţei tehnice, se precizează în comunicatul CNAIR.

Preţul de construcţie al unui kilometru din Autostrada Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni, cu o lungime totală de 310 kilometri, va fi de 16,4 milioane de euro, costul total ajungând la 5,1 miliarde de euro. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Se coace debarcarea? / Un înalt oficial de la Kremlin ar fi contactat spionajul occidental şi s-ar fi oferit să ajute la oprirea războiului d…

2 Fost şef al spionajului rusesc, reţinut în timp ce încerca să se alăture trupelor ruseşti din Herson

3 Probleme în paradis? Ce dezvăluiri face Vitali Klitschko

4 Foarte interesante amănunte!

5 Noi amănunte despre puciul de la Kremlin. Putin răscolește după trădători...