CNAIR: Patru oferte, depuse pentru procedura de atribuire a contractului pentru legătura Oradea-Autostrada A3

CNAIR: Patru oferte, depuse pentru procedura de atribuire a contractului pentru legătura Oradea-Autostrada A3

Patru oferte au fost depuse pentru procedura de atribuire a contractului de proiectare şi execuţie "Legătura Centura Oradea (Giraţie Calea Sântandrei) - Autostrada A3 (Biharia)", informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Potrivit sursei citate, marţi, 5 mai 2020, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului. "Până la termenul limită de depunere au depus oferte următorii ofertanţi: Construcţii Erbaşu-Vahostav-SK AS, Drum Asfalt - Trameco SA, Rizzani de Eccher SpA şi Strabag SRL.", se precizează în comunicat.

Valoarea estimată a proiectului este de 546,39 milioane lei, fără TVA.

"Proiectul drumului de legătură are o lungime de 18,96 km, 12 poduri noi şi pasaje (inclusiv peste Crişul Repede şi peste şoseaua Borşului), dar şi trei noduri rutiere. Acesta urmează să facă legătura dintre Centură şi autostradă, din zona sensului giratoriu cu Calea Sântandrei spre Sântandrei - Borş - Biharia.", se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citată, durata contractului este 48 luni, iar durata contractului de lucrări poate varia în funcţie de perioada de garanţie a lucrărilor ofertată de operatorul economic desemnat câştigător.

"Tot marţi, 5 mai 2020, a avut loc şi depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului Elaborare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic de Execuţie pentru Drum Expres Piteşti - Braşov, sector: Piteşti (A1 Centura Piteşti) - Mioveni (Centura Sud)", se mai spune în comunicat.

Potrivit CNAIR, până la termenul limită de depunere a ofertelor a fost înregistrată o singură ofertă de către Search Corporation SRL.

Valoarea estimată a proiectului este de 3,54 milioane lei, fără TVA.

"Comisiile de Evaluare vor analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentaţiilor de atribuire şi cu legislaţia în vigoare în domeniul achiziţiilor publice.", se mai precizează în comunicat. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Zvonuri proaspete de la PNL și PSD...

2 Informații certe

3 Cum îl definește Sebastian Lăzăroiu pe „interlopul PNL”

4 Jigodia e nevaccinată! / Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată

5 Doctor în științe medicale: Fără antibiotice și cortizon în doze maxime, pacienții din ATI mor