Cocktail de prostie și aroganță! Dragnea se abține „cu greu” să nu-i dea o replică lui Schulz!!!

Cocktail de prostie și aroganță! Dragnea se abține „cu greu” să nu-i dea o replică lui Schulz!!!

Cocktail de prostie și aroganță! Dragnea se abține „cu greu” să nu-i dea o replică lui Schulz!!! "N-am avut placerea si onoarea sa vorbesc cu dl Schulz. Ma abtin cu greu sa-i dau o replica. Astept pana se termina alegerile (din Germania - n.red.)", a raspuns marti Liviu Dragnea cand a fost intrebat de un ziarist cum comenteaza declaratia liderului social-democrat Martin Schulz.

Reamintim ca Schulz, fost presedinte al Parlamentului European si in prezent lider al Partidului Social Democrat din Germania, a fost interpelat de un tanar roman stabilit in Germania in timpul unei vizite electorale, care l-a intrebat ce le transmite romanilor din Europa cu privire la modificarile propuse la legile justitiei si daca il mai sustine pe Liviu Dragnea, asa cum a afirmat intr-un clip pentru alegeri. Schulz i-a raspuns tanarului roman spunand ca "aceste legi sunt absolut gresite", ceea ce i-a transmis si liderului PSD, si a marturisit ca si el ar fi participat la protestele de la inceputul anului din Romania.

Dialogul a fost filmat si  postat de Christian Irimia Balazs pe pagina sa de Facebook.

Din dialogul purtat de cei doi (traducerea ii apartine romanului):

Christian Irimia Balazs: Suntem mai mult de un milion de români aici (în Germania). La începutul anului, în România au fost cele mai mari proteste de după Revoluție. Dl. Liviu Dragnea voia să modifice legi care ar fi micșorat pedepsele pentru faptele de corupție. Dumneavoastră ați făcut un videoclip de susținere a dlui Dragnea în alegeri....Întrebarea mea este: ce le transmiteți românilor din Germania și din Europa în legătură cu modificările de lege propuse, care prevedeau reducerea pedepselor pentru fapte de corupție? Și cum vă poziționați referitor la Liviu Dragnea ca persoană politică?

Schulz: Vă spun acum 3 puncte, pe care le-am transmis și domnului Dragnea personal. Aceste legi sunt absolut greșite. Și dacă aș fi fost la voi, și eu aș fi fost la demonstrații. Corupția trebuie eliminată de la rădăcini și dacă în partidul meu există corupți, eu personal voi rezolva problema. Apropo, am dat afară un vicepreședinte din fracțiunea mea, Adrian Severin (2011), exact pentru așa ceva.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa