Codrin Ștefănescu: Singurul adversar al PSD în acest moment este nucleul dur a ceea ce numim binom

Codrin Ștefănescu: Singurul adversar al PSD în acest moment este nucleul dur a ceea ce numim binom

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă la Giurgiu, că singurul adversar al partidul în acest moment este nucleul dur a ceea ce este numit "binom", dar că el spera ca după ce legile justiției vor fi votate în Parlament până la finalul acestui an "se vor potoli foarte multe din hărțuirile" la adresa PSD și ALDE.

 "Vă spun foarte cinstit, că știți că spun lucrurile public, singurul nostru adversar în momentul de față este nucleul dur a ceea ce numim noi încă binom. Cum încerc să iau o măsură economică bună, să fac ceva, se întâmplă ceva, un dosar la un ministru, un scandal cu liderii partidului tot pe la DNA și așa mai departe, este o vânătoare continuă și ea nu se va opri decât în momentul în care legile justiției vor fi votate în Parlament. Prin urmare, și prin însăși declarația lui Dragnea de ieri, domnul Tudorel Toader așa cum are legile complete, incomplete le va trimite la comisia parlamentară specială care strânge toate documentele pe linie de justiție, acolo vor fi strânse toate documentele și toate propunerile tuturor asociațiilor magistraților sau magistrați simpli, fundații, organizații ca în această sesiune parlamentară, ultima din anul ăsta să facem și dezbaterea și să fie și votate toate, inclusiv modificarea la Codul Penal cum cere Curtea Constituțională, legea răspunderii magistraților care este extrem de importantă și sper că după chestia asta se vor potoli foarte multe din hărțuirile și vânătoarea asta oribilă pe care o fac la adresa noastră și a celor din ALDE', a declarat Codrin Ștefănescu.

El a participat joi, la o conferință de presă la sediul organizației județene a PSD Giurgiu alături de președintele organizației județene a PSD Giurgiu și președinte al Consiliului Județean, Marian Mina, și deputatul Elena Dinu. Codrin Ștefănescu a subliniat că organizația PSD Giurgiu este "campioană" la nivel național în cadrul partidului și în acest sens conducerea centrală a partidului analizează posibilitatea ca după demisia lui Răzvan Cuc din funcția de ministru al Transporturilor să fie restabilit un echilibru și din cadrul organizației județene a partidului să fie numiți secretari de stat în ministere.

"PSD nu duce lipsă de oameni competenți, de asta am și venit la colegii mei de la PSD Giurgiu", a mai completat Codrin Ștefănescu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 VIDEO Priviți, noi explozii în Crimeea!

4 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”

5 BREAKING Ucrainenii au lovit o nouă bază aeriană rusească în Crimeea! / Ce avioane ar avea Rusia pe aerodrom