Coincidență bizară? Încă o moarte misterioasă a unei studente, la Cluj

Coincidență bizară? Încă o moarte misterioasă a unei studente, la Cluj

O studentă de 25 de ani a fost găsită decedată sâmbătă, 6 noiembrie, într-un apartament din Cluj-Napoca. Nu se cunosc motivele care au dus la decesul tinerei.

„Poliţiştii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi în jurul orei 10.36 cu privire la faptul că o tânără ar fi decedat într-o locuinţă din Cluj-Napoca. La faţa locului poliţiştii au identificat o tânără de 25 de ani, din acelaşi municipiu, cu privire la care echipajele medicale deja prezente la faţa locului au declarat, din nefericire, faptul că aceasta nu mai prezenta semne compatibile cu viaţa", au anunţat reprezentanţii Poliţiei Cluj.

Experţii Institutului de Medicină Legală urmează să efectueze necropsia pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului. Până atunci, circumstanţele în care a avut loc decesul tinerei urmează a fi cercetate şi stabilite în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă.

Acest caz vine la exact o săptămână după ce o altă tânără studentă a fost găsită decedată într-un apartament din Cluj. Este vorba despre o tânără originară din Bistriţa care studia la Facultatea de Psihologie din Cluj. Ea ar fi suferit de diabet şi ar fi murit din cauza unui stop cardio-respirator, potrivit reprezentanţilor facultăţii.

În schimb, în cazul tinerei găsite fără viaţă doar în urmă cu câteva ore nu se cunosc cauzele decesului.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 Ucrainenii l-au „eliberat de viață” pe instructorul super-piloților ruși

5 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...