Coincidență bizară? Încă o moarte misterioasă a unei studente, la Cluj

Coincidență bizară? Încă o moarte misterioasă a unei studente, la Cluj

O studentă de 25 de ani a fost găsită decedată sâmbătă, 6 noiembrie, într-un apartament din Cluj-Napoca. Nu se cunosc motivele care au dus la decesul tinerei.

„Poliţiştii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi în jurul orei 10.36 cu privire la faptul că o tânără ar fi decedat într-o locuinţă din Cluj-Napoca. La faţa locului poliţiştii au identificat o tânără de 25 de ani, din acelaşi municipiu, cu privire la care echipajele medicale deja prezente la faţa locului au declarat, din nefericire, faptul că aceasta nu mai prezenta semne compatibile cu viaţa", au anunţat reprezentanţii Poliţiei Cluj.

Experţii Institutului de Medicină Legală urmează să efectueze necropsia pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului. Până atunci, circumstanţele în care a avut loc decesul tinerei urmează a fi cercetate şi stabilite în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă.

Acest caz vine la exact o săptămână după ce o altă tânără studentă a fost găsită decedată într-un apartament din Cluj. Este vorba despre o tânără originară din Bistriţa care studia la Facultatea de Psihologie din Cluj. Ea ar fi suferit de diabet şi ar fi murit din cauza unui stop cardio-respirator, potrivit reprezentanţilor facultăţii.

În schimb, în cazul tinerei găsite fără viaţă doar în urmă cu câteva ore nu se cunosc cauzele decesului.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...