„Colonelu'” Turcescu, ATAC DE DOI LEI la Nicușor Dan! SEMNE ale CANDIDATURII lui Băsescu?

„Colonelu'” Turcescu, ATAC DE DOI LEI la Nicușor Dan! SEMNE ale CANDIDATURII lui Băsescu?

Atac de doi lei al descoperitului Robert Turcescu pe TV-site-ul unde-și duce existența „jurnalistică”! Iar atacat a fost Nicușor Dan! Bineînțeles, cu ajutorul prietenului din Elveția, Cristian Sima. Un jeg care a ajuns să ceară recunoștință chiar și după ce i-a dat unuia, la un moment dat, un pahar cu apă! Penibili. Și Turcescu, și Sima! Însă atacul „colonelului” s-ar putea să nu fie întâmplător. El s-a declarat oficial suport mediatic pentru Traian Băsescu și PMP. Iar Nicușor Dan și fostul președinte se adresează aceluiași electorat. Să fie ăsta primul semn concret că Bătrâna Hahaleră Combinatoare se bagă la joc?

„I-am dat sediu pentru campanie pe bulevardul Magheru și cred 1000 de euro, i-am făcut clipuri și un interviu pe hotnews”, a afirmat Sima luni seara la TV-site-ul lui Turcescu.

„L-am susținut și eu, și Solomon Marcus, și alți membri ai comunității matematicianilor din București, nu a venit la nici unul dintre noi să ne mulțumească, el nu a vorbit cu nimeni”, a susținut Cristian Sima.

Anterior, Nicușor Dan a spus într-un interviu că Sima l-a sprijinit doar cu un interviu pe hotnews.ro, unde brokerul deținea un pachet minoritar de acțiuni.

„Nu e adevărat, nu m-a văzut la față și nu i am dat doar interviu, i am făcut și un clip, îl găsesc eu, apoi i-am dat sediul de campanie  si 1000 de euro”, afirmă acum Sima. 

„Am toată corespondența cu persoana care se ocupa de campania lui”, a susținut Sima, care a promis că i-o va transmite lui Robert Turcescu.

FRAGMENT DIN INTERVIUL CU NICUȘOR DAN, 8 DECEMBRIE 2012:

R. : Ce relaţii aţi avut cu Cristian Sima. V-a sponsorizat campania?

N.D.: Mi-a oferit în campanie, fiind unul din patronii Hotnews, un interviu la Hotnews, care a apărut cu semnul de publicitate. Totul foarte transparent. E o persoană pe care o cunoscusem, fiind matematicieni amândoi, nu am avut o relaţie apropiată, ne ştiam.

În intervenția la unde.tv, Sima a afirmat că principalul susținător în 2012 al lui Nicușor Dan a fost Măriuca Mereuță, actualmente Talpeș, de la firma Softwin, una din cele mai mari firme de it din România.

Ea a donat cel mai mult în 2012, a afirmat Sima.

Cristian Sima spune însă că și acum l-ar vota pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei, relatează  Flux24 .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…