Comandant al forțelor ruse din Donețk: „Nu avem resursele pentru a învinge NATO, dar avem arme nucleare” VIDEO

Comandant al forțelor ruse din Donețk: „Nu avem resursele pentru a învinge NATO, dar avem arme nucleare” VIDEO

Comandantul forțelor ruse din Donețk, Alexander Khodakovski, a afirmat pentru mass-media rusă că susține utilizarea armelor nucleare.

Khodakovski a declarat că Rusia nu are resurse pentru a învinge NATO. Foto Captură video YouTube

Khodakovski a mărturisit, de asemenea, că nu crede că Rusia are resursele necesare pentru a câștiga războiul declanșat la 24 februarie.

Într-un clip video, care a fost publicat de CNN, comandantul armatei ruse a afirmat: „Nu poate exista decât o escaladare şi nu avem resursele pentru a învinge NATO, dar avem arme nucleare ...”.

Rusia nu se mai bucură de sprijinul Chinei, care a interzis livrarea de procesoare de calitate militară produse de compania chineză Loongson către Rusia din pricina importanței lor strategice pentru forțele militare.

Sancțiunile impuse de Occident au obligat Rusia să caute noi furnizori de componente electronice esențiale, inclusiv cele pentru arme.

Producătorii din Rusia au testat procesoare fabricate de Beijing, pentru a le înlocui pe cele ale companiilor care au suspendat furnizările, precum Intel, conform Kommersant.

Însă, o sursă de la ministerul Dezvoltării Digitale din Rusia a afirmat că guvernul de la Beijing a interzis comercializarea și exportul procesoarelor din pricina importanței lor strategice pentru forțele militare chineze.

Mai mult decât atât, o altă sursă a afirmat că guvernul chinez a interzis exportul procesoarelor Loongson în toate țările, inclusiv în Rusia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?