Comediantul Jay Leno a povestit momentele de groază prin care a trecut când a suferit arsuri grave pe față

Comediantul Jay Leno a povestit momentele de groază prin care a trecut când a suferit arsuri grave pe față

Jay Leno a suferit arsuri grave și semnificative de gradul doi, în urma unei explozii declanșate în timp ce lucra sub o mașină de epocă în garajul său, pe data de 12 noiembrie.

Jay Leno. FOTO Arhivă

Jay Leno a retrăit evenimentele care au dus la înspăimântătorul incendiu, care a avut loc pe 12 noiembrie, când el și prietenul său Dave Killackey lucrau la una dintre iubitele mașini de epocă ale lui Leno în garajul casei din zona Los Angeles a lui Leno.

"Era o mașină albă cu aburi din 1907. Conducta de combustibil era înfundată, așa că mă aflam sub ea. Părea înfundată și i-am spus să sufle niște aer prin conductă, așa că a făcut-o", a povestit Leno, într-un interviu pentru TODAY.

Conducta de combustibil a făcut un zgomot, a continuat Leno, "Și, dintr-o dată, bum, am avut fața plină de benzină. Fața mea a luat foc", a declarat comediantul.

Leno îi mulțumește prietenului său Killackey pentru că a gândit rapid și a ajutat la înăbușirea focului în timp ce acesta începea să cuprindă corpul comediantului.

„Dave, prietenul meu, m-a scos afară și a sărit peste mine și a înăbușit focul", a spus Leno.

Leno a fost supus la două operații de grefă de piele în timp ce se afla la centrul de arși, dar doctorul Grossman a declarat că Leno a rămas bine dispus, făcând chiar glume și împărțind o dată prăjituri copiilor care erau, de asemenea, tratați la unitatea de arși.

Comediantul a părăsit The Tonight Show în 2014. În 2015, el a lansat un program TV numit Jay Leno's Garage, în care conduce mașini rare și de epocă împreună cu persoane celebre.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?