Comentatorii americani, gafă de proporții la adresa unui ucrainean din Ligue 1: „A trimis mingea la Moscova”

Comentatorii americani, gafă de proporții la adresa unui ucrainean din Ligue 1: „A trimis mingea la Moscova”

Naționalitatea fotbalistului ucrainean Ruslan Malinovskyi a devenit motiv de scandal în Franța, din cauza unor comentatori de televiziune.

Ucraineanul Ruslan Malinovskyi FOTO EPA-EFE

La meciul dintre Clermont - Marseille 0-2, disputat pe 11 februarie, Phil Schoen, unul dintre comentatorii partidei din campionatul Franței pentru postul american de televiziune beIN Sports USA, a spus, în urma unei lovituri libere executate de Ruslan Malinovskyi: „Rusul Malinovskyi aproape că a trimis mingea înapoi la Moscova”, scrie gsp.ro.

Acesta a fost completat de colegul lui de cabină: „Da, un satelit rusesc”.

Ruslan Malinovskyi s-a revoltat pe Twitter, după ce i-a auzit pe comentatorii americani

La aflarea veștii, Ruslan Malinovskyi a întrebat pe Twitter cine a comentat partida: „Cine a comentat acest meci? Să le fie rușine pentru ceea ce au spus!”.

Ziaristul respectiv i-a prezentat scuze jucătorului, tot pe Twitter: „Ruslan chiar îmi pare rău pentru ceea ce am zis. Am spus în repetate rânduri că ești ucrainean”.

Scuze penibile ale americanilor pentru Malinovskyi: „Am spus Moscova din cauza gazelor lacrimogene”. Ucraineanul a ripostat: „Ați simțit gazele tocmai în Florida?!”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?