Compania CreditPrime – lider pe piața de creditare online

Compania CreditPrime – lider pe piața de creditare online

Acum a devenit mult mai simplu să iei un împrumut în România nu mai este necesar să colectezi adeverințe, să mergi la bancă, să discuți cu angajații de acolo, demonstrându-le loialitatea și solvabilitatea ta. Poți lua un mprumut cu propriile tare condiții alegi tu suma de care ai nevoie și perioada n care o vei putea rambursa. Nici nu mai trebuie să aștepți decizia câteva zile ți se va oferi un răspuns timp de maxim o oră. Iar banii vor fi disponibili non-stop, n orice parte a zilei, indiferent că e zi de odihnă sau sărbătoare.

Astfel de condiții sunt oferite de compania CreditPrime – lider pe piața de creditare online în România. Află ce fel de serviciu este acesta, ce produse oferă, de ce este profitabil să folosești astfel de împrumuturi și ce opinii au clienții despre CreditPrime.

Informații despre compania CreditPrime

Cererea pentru credite online crește cu fiecare an. Oamenii au nevoie de servicii comode și accesibile, care ar soluționa problemele financiare eficient și rapid. Dacă ceva timp în urmă creditele online erau folosite doar de către cei care au primit un refuz la bancă, atunci astăzi chiar și foștii clienți ai băncilor aleg opțiuni alternative. Oamenii au încetat să mai gândească subiectiv și rău despre organizațiile nebancare și au înțeles ce beneficii oferă astfel de companii ca CreditPrime.

Iată de ce creditele online sunt mai comode decât cele bancare:

● Din momentul trimiterii solicitării până la obținerea banilor pe card nu trec mai mult de două ore – asta doar dacă utilizatorul face solicitarea pentru prima dată și trebuie să se înregistreze. Clienții permanenți ai CreditPrime primesc banii în 15 minute de la completarea solicitării.

● Serviciul lucrează și în zilele de odihnă, și în cele de sărbătoare, în regim 24/24. Solicitarea se face online – nu este nevoie să mergi nicăieri.

● Ai nevoie de un singur document – cartea de identitate. Nu trebuie să colectezi adeverințe, să faci copii ale ofertei de job sau oricare alte acte.

● Verificarea clientului se face automat de către serviciul de scoring. Algoritmul setat pentru monitorizarea tuturor parametrilor relevanți pentru luarea deciziei nu greșește în evaluarea statutului financiar al clientului.

● Se poate lua cu împrumut orice sumă (în limita disponibilă) pentru o perioadă de doi ani. Dacă ai nevoie urgent de câteva sute sau mii de lei până vine salariul, vei putea cu ușurință solicita un împrumut la CreditPrime.

Conform statisticii, mai puțin de jumătate dintre solicitările de credit la bancă obțin un răspuns pozitiv. La serviciile din sectorul nebancar acest indicator ajunge la 90%. Mai mult ca atât, dacă împrumutul este rambursat la timp, supraplata totală va fi nu cu mult mai mare decât la bancă.

Ce oferă compania CreditPrime

O nevoie urgentă de bani poate apărea oricând în viața fiecărui om. Poate că s-a stricat mașina de spălat rufe, trebuie să achiți urgent chiria, iar angajatorul încă nu a transferat salariul, nu îți ajung bani pentru o vacanță, o instruire suplimentară, un tratament sau cadou pentru copii, părinți sau alte persoane dragi… Se pot întâmpla diverse situații când nu ai destule resurse financiare, dar ai soluții limitate pentru acestea. Băncile nu asigură soluționare imediată, pot refuza solicitarea de credit și nu lucrează cu sume mici. Iar împrumutul de la prieteni ar însemna o posibilă răcire a relației pe parcurs.

Rămâne, totuși, o soluție rezonabilă – împrumuturile urgente de la CreditPrime. Compania a implementat un produs financiar unic, accesibil pentru fiecare client – o linie de credit pentru o perioadă de doi ani cu posibilitatea utilizării multiple și o limită de până la 10 000 de lei.

Funcționează în modul următor: când ai nevoie urgent de bani, îți deschizi o linie de credit, formulezi o solicitare, în câteva minute obții răspunsul, iar banii vin pe cardul bancar prin transfer sau îi poți lua cash. După ce rambursezi datoria, poți utiliza din nou linia de credit  atunci când ai nevoie de asta.

Clienții compară acest produs cu un portofel online multifuncțional, din care poți lua bani în orice moment al zilei sau nopții. Este o soluție rapidă și eficientă pentru problemele financiare, accesibilă pentru orice cetățean al României, dacă are 22 de ani împliniți. Statutul social, naționalitate și locul de muncă nu au nicio relevanță.

Beneficiile principale ale companiei CreditPrime

Beneficiile principale ale serviciului:

● Un ecosistem online bine gândit – un site cu design plăcut, navigare simplă și funcționalitate clară la nivel intuitiv. Sunt disponibile aplicații mobile pentru platformele Android și iOS. Serviciul este disponibil 24/7 din orice colț al țării.

● Solicitarea unui credit se face în doar câteva click-uri. Sunt disponibile sume de la 200 până la 10 000 de lei. Timp de o oră vei primi transferul pe card sau banii cash la sucursalele băncii BCR.

● Verificarea clienților se face printr-un serviciu automat de scoring. Se evaluează nivelul financiar al clientului și alți parametri relevanți. Veniturile se verifică prin registrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală din România. 

● Condițiile de creditare sunt extrem de simple și clare. Clienții cunosc din timp ce sumă vor trebui să întoarcă și în ce perioadă de timp. Nu există comisioane și taxe ascunse sau condiții scrise mărunt. 

● n prima lună de utilizare clienții nu plătesc nimic pentru credit – rata dobânzii este de 0%. Singura condiție este rambursarea la timp a datoriei. Acest serviciu este disponibil doar pentru clienții noi. 

● Serviciul de asistență este unul competent și lucrează în regim 24/7. Dacă adresezi o ntrebare, obții un răspuns detaliat și profesionist, care va soluționa problema apărută.

Imediat după lansarea pe piață compania a pus accent pe dezvoltarea unor relații reciproc avantajoase și de lungă durată cu clienții săi, bazându-se pe principii de încredere și respect.  Serviciul oferă utilizatorilor toate informațiile necesare pentru a lua o decizie responsabilă și bine  gândită.

Algoritmii încorporați de verificare a statutului financiar permit formularea ofertelor individuale astfel încât împrumutul luat să nu devină o povară financiară pentru client. 

Compania desfășoară regulat oferte de marketing pentru a atrage clienți noi și a stimula activitatea celor deja existenți. Sunt puse în joc premii bănești și posibilitatea de a lua credit fără taxe și plăți suplimentare. 

Opiniile clienților despre companie

În internet se pot găsi multe recenzii despre CreditPrime – marea majoritate dintre acestea sunt pozitive. Compania a dezvoltat un sistem de creditare comod și elegant, ușor de utilizat. Clienții confirmă fiabilitatea serviciului, accesibilitatea și un nivel înalt de deservire. Serviciul de asistență merită laude speciale. Angajații politicoși sunt gata oricând să ajute cu soluționarea oricărei probleme. Păreri ale angajaților CreditPrime se pot găsi pe resursele specializate – personalul este mulțumit de condițiile de lucru, beneficiază de pachetul social complet și are posibilități de ascensiune în carieră.

Clienții reali confirmă rapiditatea serviciilor oferite și dau exemple multiple în care linia de credit i-a ajutat să soluționeze diverse probleme financiare – să facă un cadou persoanei apropiate, să nu rateze zborul către destinația de vacanță, să facă reparație.

Formatul de oferte personalizate adoptat de companie nu permite luarea unui împrumut mai mare decât posibilitățile de rambursare existente. Acest lucru se face pentru ca utilizatorii să nu ia decizii pripite și să nu-și ia obligațiuni peste puterile proprii.

Oamenii apreciază că CreditPrime duce un joc cinstit, nu încearcă să ofere servicii nenecesare, nu oferă condiții dificile de înțeles și face tot posibilul pentru ca creditarea online să fie o soluție simplă și accesibilă. 

Totalitatea de avantaje și polica bine gândită de marketing au transformat compania CreditPrime în lider în sectorul de creditare nebancară în România. Compania se dezvoltă permanent, își lărgește auditoriul de clienți. Servicul are planuri mari și de durată pe viitor, scopuri ambițioase și resursele necesare pentru a le atinge.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”