Concediat din Marina Regală Britanică pentru că are cont pe Only Fans. Cât câștiga pe lună britanicul care s-a pozat sexy la bordul portavionului Prințul de Wales

Concediat din Marina Regală Britanică pentru că are cont pe Only Fans. Cât câștiga pe lună britanicul care s-a pozat sexy la bordul portavionului Prințul de Wales

Un membru al Marinei Regale a fost concediat după ce a publicat pe OnlyFans fotografii cu conținut sexual. Imaginile erau făcute la bordul portavionului britanic HMS Prince of Wales, relatează Daily Mail.

Blackman susține că disponibilizarea sa este„cel mai bun lucru”. Foto Instagram/ zak.blackman

Tânărul Zak Blackman, în vârstă de 21 de ani, a fost concediat în luna iulie a anului trecut pe motiv că a compromis reputația Marinei Regale, după ce fotografiile sale deocheate au fost aduse la cunoștința superiorilor săi.

Blackamn, care câștiga lunar 1.500 de lire sterline ca marinar, a afirmat că este milionar datorită pozelor cu conotație sexuală și a susținut, de asemenea, că disponibilizarea sa este de fapt „cel mai bun lucru".

Blackman, originar din Manchester, a afirmat: „Pentru banii pe care îi primeam, era o muncă foarte grea. Am decis să postez videoclipuri și imagini cu mine în uniformă. Au început să ia amploare, iar după câteva săptămâni câștigam 20.000 de lire sterline pe lună din asta”.

Zak Blackman

Zak Blackman susține că este milionar datorită pozelor cu conotație sexuală.Foto via Daily Mail

El a mărturisit pentru The Sun că nu a vrut să șteargă fotografiilepentru că îmi aduceau atât de mulți bani" - și a insistat că a fost întotdeauna atent să ascundă „unde se afla nava sau ce manevre făceam".

Un purtător de cuvânt al Marinei Regale a precizat: „Problema a fost investigată. Nu putem face alte comentarii".

Blackman este cel mai recent membru al Marinei Militare care a fost concediat pentru că a publicat pe internet conținut cu caracter sexual.

Locotenentul Marinei Regale Claire Jenkins, cunoscută drept Cally Taylor, a fost surprinsă în timp ce făcea mai multe videoclipuri cu conținut sexual în baza navală HMNB Clyde, situată în apropiere de Glasgow.

Pe profilul ei de pe Only Fans, Jenkins a precizat că are 29 de ani și că îi place să fie „obraznică”.

Latura mea obraznică mă poate băga uneori în necazuri, dar acel sentiment de excitare pe care îl pot obține făcând acest lucru mă face atât de fierbinte”.

De asemenea, o altă tânără, Izzy Bell, a fost surprinsă realizând videoclipuri cu caracter sexual. Ultimele ei fotografii au adunat peste 10.000 de aprecieri pe site-ul dedicat adulților.

Conform informațiilor publicate pe site, Izzy Bell are 21 de ani și s-a descris ca fiind o „prințesă supusă”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat