Concediu în Grecia cu mâncarea din portbagaj. Reacțiile internauților la postarea unui român

Concediu în Grecia cu mâncarea din portbagaj. Reacțiile internauților la postarea unui român

Un român a mers în vacanță în Grecia, pe insula Thassos, cu portbagajul plin cu mâncare de acasă. El a postat o fotografie cu proviziile din portbagaj și cu „masa de 100 de euro” gătită din ingredientele aduse tocmai din România.

Ingredintele sunt aduse cu portbagajul din țară, dar priveliștea e din Thassos. FOTO: Daniel Neacșu

Daniel, un român plecat în vacanță în Grecia a provocat multe comentarii pe grupul de Facebook Forum Thassos, când a postat o fotografie cu portbagajul plin de alimente aduse tocmai din România. Azi, el a postat o poză cu masa rezultată din ingredientele aduse tocmai din țară.

„Mâncare adusă cu portbagajul. Taverna Aragazum.greek. Vă las adresa? Meniul respectiv: Ostropel de pui. Legume făcute la aburi cu ulei de măsline de Thassos. Salată cu roșii din gradina mea. Vișinată de la congelator. Și șpriț alb de Drăgășani”, a comentat el fotografia.

Daniel a estimat că la restaurant ar fi plătit aproximativ 100 de euro pentru o astfel de masă copioasă. Postarea a avut peste 100 de comentarii. Unii internauți l-au lăudat pentru că și-a asumat faptul că aduce mâncare din portbagaj și i-au urat să se simtă bine, iar alții consideră că în concediu nu mergi să gătești.

„În sfârșit un «ignorant». Refuză să îi mulțumească Otiliei sau să posteze farfurii pline cu cartofi prăjiți, specific grecești bineînțeles. 10 puncte pentru asumare”, a scris Ileana.

Alina l-a privit cu circumspecție: „Vis! Să te afli în vacanță și să te răsfețe de la vecini mirosul de tocăniță e tot ce iți poți dori! Presupun că urmează desfăcutul berilor, desigur tot de acasă, până târziu în noapte, în balcon, însoțite de sunetul ambiental al zarurilor și al tablelor. Vacanța minunată! Și vecinilor de apartament, de asemenea!

image

Astfel arată portbagajul lui Daniel. FOTO: Daniel Neacșu

„Cu gătitul mă alint în fiecare zi, acasă”

Sergiu a adăugat: „Nu vreau să par răutăcios, dar mergem în concediu să ne relaxam și să mai gustam din mâncărurile specifice zonei. Cu gătitul pot să mă alint în fiecare zi acasă.”

Andra susține că mâncarea grecească nu o avantajează, astfel că o astfel de soluție - mâncarea la portbagaj- poate fi eficientă în cazul ei: „Eu iubesc Thassos, dar sincer mâncarea nu prea mă avantajează, noroc cu salatele, pastitsio, gyros și supa de pui (șnițele, fripturi și cartofi prăjiți mănânci la orice restaurant-deci la astea spun pas din start), soțul și fiul mănâncă fructe de mare până le cresc tentacule, eu nu suport nimic din ce provine din viața acvatică și nu mă împac nici cu toate condimentele folosite în bucătăria grecească. Sunt sătulă de gătit acasă, deci în concediu spun pas, dar cred că dacă aș sta pe lângă dumneavoastră aș înghiți în sec. Să aveți poftă!”

„Important e să vă simțiți voi bine”

„Mă rog, felicitări bucătarului! Așa arată și masa mea când gătesc acasă la mine! Acum înțeleg și atenționările care le-am văzut în unele camere dotate cu minibucătarie că aragazul se folosește strict pentru încălzit”, a comentat Diana.

„Halal concediu. Asta făceai acasă liniștit”, a adăugat Gogu.

„Să merg în concediu în alta tara să gătesc, să spăl vesela, mă iertați, dar nu e modul meu de a petrece concediul. Felicitări pentru că vă simțiți ca acasă! Important e să vă simțiți voi bine”, a postat Silviu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”