Condamnat la 10 ani de închisoare, prins la graniță în portbagajul unei mașini VIDEO

Condamnat la 10 ani de închisoare, prins la graniță în portbagajul unei mașini VIDEO

Un afacerist condamnat la 10 ani de închisoare pentru evaziune fiscală și spălare de bani a fost prins la granița de la Nădlac încercând să fugă din țară ascuns în portbagajul unei mașini.

Bărbatul a fost predat Poliției pentru a fi încarcerat FOTO Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac l-au prins pe un bărbat condamnat la 10 ani de închisoare în timp ce încerca să iasă din țară ascuns în portbagajul unei mașini.

„În data de 16.09.2022, în jurul orei 02.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-au prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, doi cetățeni români, călătorind cu un autoturism înmatriculat în România. În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, a fost descoperit, ascuns în portbagaj, un bărbat”, a anunțat Poliția de Frontieră.

Persoanele și mijlocul de transport au fost conduse la sediul instituției pentru cercetări suplimentare.

„Polițiștii de frontieră au stabilit că bărbatul depistat ascuns este cetăţean român, în vârstă de 51 de ani, iar pe numele său era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de 10 ani, pentru săvârşirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani”, a mai anunțat Poliția de Frontieră.

Bărbatul a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, iar cu privire la cei doi cetățeni români care se aflau în mașină se fac cercetări.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...