Conference League: CFR, o nouă dezamăgire. Sivasspor s-a impus la Cluj, într-un meci cu grave probleme de arbitraj

Conference League: CFR, o nouă dezamăgire. Sivasspor s-a impus la Cluj, într-un meci cu grave probleme de arbitraj

CFR Cluj a comis-o din nou în grupele Conference League. După 1-1 cu Ballkani, CFR a fost învinsă acasă cu 1-0 de Sivasspor și s-a instalat pe ultimul loc al clasamentului. Ardelenii acuză arbitrajul.

Cirpian Deac a comis penalty-ul din care turcii au marcat singurul gol al meciului. Arhivă Adevărul

În debutul partidei, „centralul” olandez Allard Lindhout le-a refuzat clujenilor un prim penalty (min. 6), la un henț comis de Ciftci în cădere.

Apoi, practic, meciul s-a jucat în trei minute: CFR a avut o ocazie imensă (35), când Deac a centrat din corner, iar Yeboah a reliat cu capul în bară. Mingea a sărit la Muhar, care a trimis spre poartă, însă a fost respinsă de pe sau de după linia porții. Impresia a fost că mingea a trecut linia și a și fost atinsă cu mâna de fundașul turc. Însă fără VAR, arbitrul nu a putut întoarce decizia iniațială, astfel că clujenii s-au văzut văduviți de un gol sau măcar un penalty. Imediat, Sivasspor a plecat pe contraatac, iar Deac a încercat să degajeze din propriul careu, însă nu a nimerit mingea, ci piciorul unui adversar. Penalty clar, din care turcii au marcat golul victoriei (38).

S-a cerut demisia lui Dan Petrescu

Petrescu

Un car de nervi, antrenorul Dan Petrescu nu a reușit nici la pauză să-și capaciteze elevii. Același joc anost, cu oaspeții mai aproape de gol în a doua parte a jocului.

S-a încheiat 1-0 pentru turci și CFR a adunat un singur punct în compania formațiilor considerate mai abordabile: Ballkani și Sivasspor. Urmează dubla cu Slavia Praga și, dacă ardelenii se vor prezenta la fel de lamentabil, sunt slabe șanse să viseze la unul din primele două locuri în grupa de Conference League.

La finalul partidei, suporterii clujeni i-au cerut demisia antrenoului Dan Petrescu, care pare incapabil să repună echipa pe linia de plutire.

În celălalt meci din grupă, Slavia Praga - Ballkani, 3-2, după ce kosovarii au condus cu 2-1 în minutul 30.

Clasament Grupa G:

1. Slavia Praga 4 puncte, golaveraj 3-1

2. Sivassopr 4 puncte, golaveraj 1-1

3. Ballkani 1 punct, golaveraj 3-4

4. CFR Cluj 1 punct, golaveraj 1-2

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”