Congresul a acuzat Casa Albă că a intimidat mass-media

Congresul a acuzat Casa Albă că a intimidat mass-media

Comisia de Supraveghere și Responsabilitate a Camerei consideră că administrația prezidențială a SUA încearcă să ascundă informații despre implicarea lui Joe Biden în abuzul de poziție oficială.

Foto: Shutterstock

Comisia de Supraveghere și Responsabilitate a Camerei a acuzat Casa Albă că a intimidat mass-media și că a încercat să le ascundă informații despre implicarea liderului american Joe Biden în abuzul de poziție oficială și traficul de influență.

Casa Albă refuză să răspundă la întrebări despre implicarea președintelui Biden în traficul de influență al familiei sale și despre ce a vândut familia Biden pentru a câștiga milioane. Acest lucru se datorează faptului că, în conformitate cu mărturia, Joe Biden era un „brand”. „A fost folosit pentru a trimite. semnale de influență și putere care au îmbogățit familia Biden. Confruntată cu contestarea incontestabilului, Casa Albă amenință mass-media că nu mai vor mai acoperi problema. Ce încearcă ei să ascundă?" - se spune într-un comunicat publicat miercuri, pe pagina comisiei de pe rețeaua de socializare X (fostă Twitter).

Parlamentarii au subliniat că vor continua să caute transparență în ceea ce privește abuzul în serviciu al lui Biden. Aceasta este ceea ce cetăţenii americani cer şi merită, este convins comitetul.

Anterior, CNN a relatat că administrația Biden a trimis o scrisoare șefilor principalelor instituții de presă americane, cerându-le să fie mai atente atunci când relatează despre ancheta privind demiterea lui Biden și, în special, să verifice cu mai multă atenție informațiile venite de la membrii Partidului Republican.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat