Conor McGregor, acuzat de agresiune sexuală după un meci din finala NBA

Conor McGregor, acuzat de agresiune sexuală după un meci din finala NBA

Luptătorul irlandez Conor McGregor a fost acuzat că a agresat sexual o femeie după un meci de baschet din finala NBA de la Miami. Întregul incident ar fi avut loc la începutul acestei luni, relatează BBC.

Conor McGregor este acuzat că a agresat sexual o femeie. Foto Gettyimages (Arhivă)

O scrisoare în care sunt prezentate acuzațiile, trimisă starului irlandez și văzută de BBC, indică faptul că presupusa agresiune a avut loc într-o baie din Kaseya Center.

Un avocat care îl reprezintă pe McGregor a declarat: „Acuzațiile sunt false. McGregor nu se va lăsa intimidat".

Poliția orașului Miami a transmis că a fost deschisă o anchetă.

Într-un comunicat, UFC a transmis că este la curent cu acuzațiile și că adună mai multe informații. De asemenea, Miami Heat, care a găzduit meciul din finala NBA, a anunțat că desfășoară o anchetă amănunțită.

Avocata femeii, Ariel Mitchell, a declarat că clienta sa urmărea vineri, 9 iunie, meciul patru al finalei NBA , înainte de presupusul incident.

Conform scrisorii, femeia a fost forțată să intre în toaleta bărbaților de către agenții de securitate înainte de a fi agresată sexual de luptătorul irlandez. În plus, aceasta ar fi reușit să iasă din baie, însă și-a uitat geanta, pe care a recuperat-o apoi.

În plus, Ariel Mitchell susține că a obținut înregistrări video care arată o parte din presupusul incident.

Un raport al poliției în legătură cu incidentul a fost întocmit duminică, 11 iunie.

„Aceasta este o anchetă în curs de desfășurare, așa că nu pot fi dezvăluite informații suplimentare în acest moment", a declarat o purtătoare de cuvânt a departamentului de poliție din Miami.

McGregor a fost în centrul atenției recent, după ce mascota echipei de baschet Miami Heat a încasat doi pumni de la luptătorul irlandez. Întâmplarea a avut loc în timpul unui moment publicitar organizat în pauza meciului patru al finalei NBA dintre Miami Heat și Denver Nuggets.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”