Consecvența în pariuri sportive

Consecvența în pariuri sportive

După obținerea unor câștiguri mari, problema este menținerea acestor câștiguri și așa-numita consecvență în pariuri. Dar întrebarea care trebuie să ne-o punem este:

Cum putem avea parte de consecvență în pariuri sportive?

Nu vă panicați. Fiți calmi, în acest articol vă vom oferi câteva indicii în acest sens. 

Pariorii își doresc foarte mult mult să aibă consecvență în pariuri. Toți încearcă să câștige, nu să eșueze.

Aceasta este problema pe care o au toți pariorii și care le provoacă o mare durere de cap. 

Dar să trecem la subiectul acestui articol. Consecvența în pariuri.

Obținerea mai multor câștiguri decât pierderi este un început bun în înțelegerea conceptului de consecvență. Obținerea de câștiguri constante este foarte importantă pentru ROI-ul vostru și, desigur, pentru bugetul vostru de pariuri.

Înregistrarea unei bune performanțe este, fără îndoială, un lucru esențial dacă vă doriți consecvență. Dar să trecem de la definiție la practică. 

Pariuri reușite 

Succesul este important în pariuri. A avea cât mai multe pariuri câștigate este un început bun și un lucru care trebuie menținut pentru a obține consecvența dorită.

Câștigarea multor pariuri la Superbet, de exemplu, este, în realitate, esențială pentru a vă atinge obiectivul, dar nu este totul.  

Câștig

Pe lângă plasarea unor pariuri de succes, trebuie să câștigați bani de pe urma lor. Această situație are mult de-a face cu cotele și mizele pe care le folosiți.

Folosirea unor cote de valoare și a unei mize care respectă planul vostru strategic este un alt mare pas în obținerea consecvenței în pariuri.

ROI

Da, încă o dată ROI-ul face parte din această formulă pe care o abordăm astăzi aici.

Un ROI bun este esențial, dar îndrăznim să spunem că este rezultatul unei consecvențe bune în pariuri. Dorința de a avea parte de un bun profit ca urmare a banilor investiți este, de asemenea, un pas în plus în atingerea acestui obiectiv.

Cum? Având încredere în faptul că fiecare pariu pe care îl faceți poate contribui la creșterea profitului (ROI-ului) și, în consecință, vă va ajuta în obținerea consecvenței.

Performanță

Am numit-o așa pentru a nu vă provoca dureri de cap, dar mulți o numesc Hit Rate  și este un alt factor de care trebuie să țineți cont pentru a avea parte de o consecvență bună în pariuri.

O performanță bună vă permite să fiți cu un pas înaintea eșecurile voastre sau chiar a unei perioade proaste, care este normal să apară la un moment dat.

După ce am folosit termeni tehnici și puțin mai complicați, acum ne vom concentra asupra unei alte părți de care trebuie să vă preocupați, partea psihică, cea legată de mintea voastră.

Un lucru important în pariuri și pe care mulți îl ignoră este starea minții noastre, care ne permite să ne concentrăm pe pariuri sportive, în acest caz.

Fiți atenți, mai ales la pariuri live și mai ales concentrați, nu trebuie să vă lăsați distrași de nimic.

Mintea face parte din consecvență. O minte sănătoasă și pregătită pentru pariuri este, după părerea noastră, un factor foarte important în acest moment. Cel puțin așa credem. Fiecare știe cum îi place să fie când pariază și cum să parieze.

De asemenea, odihna joacă un rol foarte important în procesul de pariere, deoarece pentru a plasa pariuri cu șanse mari de reușită mintea trebuie să fie odihnită. Prin urmare, este esențial să vă deconectați pentru o anumită perioadă de timp.

Odihna și concentrarea pe orice altceva în afară de pariuri, pentru o perioadă, vor influența cu siguranță alegerile voastre, pariurile voastre și, desigur, vă va influența consecvența. 

Dacă nu vă simțiți bine din punct de vedere mental, nu veți putea plasa pariuri de succes.

Revenind la subiectul însuși, a avea parte de consecvență în pariuri înseamnă a avea de partea voastră cel mai mare număr de factori care vă permit să fiți mai buni, să pariați și să vă îmbunătățiți performanța în fiecare zi.

Pentru a crește consecvența, trebuie să folosiți o serie de instrumente. Vorbim, de exemplu, despre unele aplicații de rezultate live, un tip de instrumente care vă ajută să luați decizii mai bune.

Nu este obligatoriu, deoarece este posibil să fiți obișnuiți cu anumite pagini sau programe, mai potrivite pariurilor pe care le faceți.

Știm că pariorul, ca toată lumea, are o anumită rezistență la schimbare, la a folosi ceva diferit în același scop.

Însă pentru a vă găsi propriul drum, cel al succesului, vă recomandăm să nu spuneți nu schimbării. 

Nu pariați prea mult. Plasați pariuri puține și bune. Este cel mai bun lucru pe care îl puteți face. Folosiți conceptele specifice pariurilor sportive, dar mai ales folosiți-le-le adaptându-le la voi și la ceea ce vă doriți. Mult succes!


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…