Consilier județean PSD: „În Franța, Armand era răpită și violată”/Imbecilul spune că e din cauza berilor!

Consilier județean PSD: „În Franța, Armand era răpită și violată”/Imbecilul spune că e din cauza berilor!

Consilierul județean vrâncean Ioan Micu (PSD) a avut un derapaj major la adresa lui Clotilde Armand în contextul scandalului gunoaielor din Sectorul 1. Într-un comentariu pe Facebook, el a scris că „în Franța era răpită și violată zile în șir, aoleu stai că asta-i convenea bebelușei albe de Guadalupe”.

După ce un utilizator i-a atras atenția pe Facebook lui Micu în legătură cu comentariul, acesta a replicat, scriind că ”acesta e un pamflet și trebuie tratat ca atare”.

Derapajul a fost semnalat tot pe Facebook de președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma (PNL), care a spus că ”Ioan Micu a depășit orice limită a bunului simț în ceea ce privește exprimarea pe paginile de socializare. Comentariu incalificabil”.

La puțin timp după semnalarea postării, șeful PSD Vrancea, Nicușor Halici, a anunțat într-un comunicat că se dezice ”total” de comentariile lui Ioan Micu și va solicita excluderea acestuia din partid.

În trecut, Micu s-a remarcat și prin alte postări jignitoare, precum ”Ieșim la vot să i-o dăm lui Klaus în bot”.

Consilierul judetean a fost contactat de Mediafax si a spus ca regreta situatia creata. Ioan Micu sustine ca a facut remarca deplasata dupa ce a consumat bere si ca nu a realizat implicatiile mesajului sau. De asemenea, Micu dezvaluie faptul ca a fost mustrat prin intermediul telefonului de sefii de partid.

„Regret, eu sunt mai sarcastic, imi pare rau pentru situatia creata. Am fost sunat de conducerea partidului, de cei de la Vrancea, m-au mustrat. Regret, eram intr-o dispozitie… bausem doua, trei beri la halba, nu mi-am dat seama de implicatii”, a declarat consilierul judetean Ioan Micu.

 

Foto: Ioan Micu / Facebook

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vipera ţine cu dinţii de Reghecampf

2 Așa o fi?

3 O femeie l-a surprins pe soț în timp ce „servea un oral” de la o minoră / Ce a urmat s-a transformat în coșmar

4 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

5 VIDEO De văzut!