Consilierul PNL în CGMB Ciprian Ciucu, dat în judecată de viceprimarul Aurelian Bădulescu

Consilierul PNL în CGMB Ciprian Ciucu, dat în judecată de viceprimarul Aurelian Bădulescu

Viceprimarul Aurelian Bădulescu l-a dat în judecată pe Ciprian Ciucu, vicepreşedinte PNL Bucureşti, consilier general în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), solicitând instanţei ca acesta să-i plătească suma de 10.000 de euro pentru presupuse daune de imagine cauzate de o postare pe Facebook veche de mai bine de un an, se arată într-un comunicat al PNL transmis, marţi, AGERPRES.

"Întrucât nu au argumente în faţa consilierilor municipali ai PNL, echipa primarului general Gabriela Firea recurge la intimidări de tipul acţiunilor în judecată prin care se solicită aleşilor liberali zeci de mii de euro", se arată în comunicat.

PNL mai spune că Ciprian Ciucu a fost dat în judecată în anul 2016 şi de primarii Gabriela Firea şi Florentin Pandele, dar aceştia şi-au retras ulterior plângerile.

"Între timp, după cum se ştie, primarul Gabriela Firea i-a ameninţat cu procese pe aleşii PNL chiar de la tribuna Primăriei. Partidul Naţional Liberal este alături de membrii săi şi consideră că astfel de acţiuni în instanţă sunt menite să intimideze membrii opoziţiei, cu mijloace din afara jocului politic", se arată în comunicat. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Scârboasă șobolănime mai colcăie la vârful acestei țări!

3 Zvon / Râcă mare în PSD după ce l-au prins pe Dîncu jucând la două capete

4 Idiotul ăsta ar trebui interzis în spitalele din România! / Mama anti vaccinistului Răzvan Constantinescu este „…

5 Gastronomia sexuală din Evul Mediu / Tinerele imprimau pîinea cu labiile