Constanța: Circulație rutieră întreruptă în sud-vestul județului din cauza ninsorii și a viscolului

Constanța: Circulație rutieră întreruptă în sud-vestul județului din cauza ninsorii și a viscolului

Circulația mijloacelor de transport a fost întreruptă vineri după-amiază pe Drumul Județean (DJ) 392, în sud-vestul județului Constanța, între comunele Dumbrăveni și Independența, din cauza căderilor mari de zăpadă și a viscolului, care au făcut impracticabil acest segment rutier, potrivit Inspectoratului Poliției Județene Constanța.

Reprezentanții Serviciului Poliției Rutiere Constanța au informat că pe fondul viscolului și ninsorii abundente s-au format suluri de zăpadă pe porțiuni din carosabil în zona localităților Băneasa, Urluia și Crângu, recomandând conducătorilor auto să circule prudent, cu viteză adaptată condițiilor meteo-rutiere, să nu acționeze brusc mecanismele de direcție și frânare și să utilizeze cu precădere frâna de motor pe sectoarele de drum cu carosabil alunecos.

Județul Constanța se află sub avertizare meteorologică de cod galben pentru vânt puternic și ninsori până sâmbătă 31 decembrie, ora 08,00.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /