Constanţa: Conflict între 11 persoane iscat în zona instanţelor judecătoreşti, aplanat de jandarmi

Constanţa: Conflict între 11 persoane iscat în zona instanţelor judecătoreşti, aplanat de jandarmi

Jandarmii au intervenit, joi, pentru aplanarea unui conflict iscat între 11 persoane în zona instanţelor judecătoreşti din municipiul Constanţa, fiind aplicată o amendă totală de 11.000 de lei, a informat Inspectoratul Judeţean de Jandarmi.

"Astăzi, 24 ianuarie, în jurul orei 12,30, în zona adiacentă instanţelor din municipiul Constanţa, s-a produs un conflict între mai multe persoane. Jandarmii aflaţi în cadrul dispozitivului de pază au observat situaţia creată, au anunţat dispeceratul unităţii şi au solicitat sprijin din partea colegilor. Două echipaje de jandarmerie s-au deplasat imediat la faţa locului şi au intervenit pentru aplanarea conflictului, imobilizând persoanele care intenţionau să fugă la vederea oamenilor legii", potrivit unui comunicat de presă transmis de IJJ Constanţa.

Cele 11 persoane au fost conduse la sediul Secţiei 3 Poliţie Constanţa, unde au fost sancţionate contravenţional de către jandarmi, cu amenzi în cuantum total de 11.000 lei, reţinându-se în sarcina acestora mai multe contravenţii - constituirea unui grup format din trei sau mai multe persoane în scopul de a săvârşi acţiuni ilicite, contrare ordinii şi liniştii publice şi normelor de convieţuire socială, precum şi provocarea ori participarea efectivă la scandal în locuri sau localuri publice, conform sursei citate. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...