Constanţa: DN 2A şi un tronson din A2 - închise, o ambulanţă a rămas înzăpezită, 20 de localităţi - fără electricitate

Constanţa: DN 2A şi un tronson din A2 - închise, o ambulanţă a rămas înzăpezită, 20 de localităţi - fără electricitate

Douăzeci de localităţi din judeţ sunt fără electricitate, iar după ora 5,00 au fost închise DN 2A şi autostrada A2 pe tronsonul Constanţa - Cernavodă, din cauza vântului puternic şi a zăpezii, a informat, joi dimineaţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea".

"20 localităţi au rămas fără energie electrică, fiind afectaţi 9.968 de clienţi. Începând cu ora 5,15 s-a închis drumul DN 2A", au transmis reprezentanţii ISU Constanţa.

Conform sursei citate, o ambulanţă a rămas înzăpezită la Mircea Vodă, intervenindu-se cu un autocamion şi o autospecială de stingere pentru scoaterea autospecialei din nămeţi. Trei maşini au derapat şi au ieşit în afara carosabilului, autovehiculele fiind scoase de lucrători de la Secţia Drumuri Naţionale Constanţa.

Viscolul a doborât 11 copaci, trei dintre aceştia căzând pe autoturisme şi opt pe carosabil.

ISU a mai intervenit pentru degajarea elementelor smulse de vântul puternic de la două schele folosite în construcţii. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

2 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”

5 VIDEO Noua realitate din Rusia...