Constanţa: Doi bărbaţi, reţinuţi pentru punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune

Constanţa: Doi bărbaţi, reţinuţi pentru punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune

Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune, după ce ar fi plasat, în localitatea Lumina, mai multe bancnote de euro falsificate, informează un comunicat de presă transmis, joi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Conform sursei citate, în urma unei percheziţii domiciliare efectuată miercuri, în municipiul Constanţa, de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procuri ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au fost ridicaţi peste 60.000 de euro susceptibili a fi falsificaţi.

"Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada iunie - august, doi bărbaţi în vârstă de 52, respectiv 39 de ani, ar fi plasat în localitatea Lumina mai multe bancnote de euro falsificate, iar în urma unei percheziţiei domiciliare, poliţiştii au ridicat 175 de bancnote susceptibile a fi falsificate (însumând 61.400 de euro, în bancnote de 200, respectiv 500 de euro), 2.350 de euro, 14.500 de lei, un autoturism şi trei telefoane mobile", se arată în comunicatul IPJ.

Cei doi vor fi prezentaţi, joi, instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

3 Ziceau că e „stupidă și inutilă” / Priviți, vedeta ucraineană Akkerman, capturată de Rusia, a fost introdusă în dotarea Flotei ruse din Marea Neagră

4 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

5 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!