Constanţa: Femeile acuzate de agresarea unui elev în incinta şcolii au primit arest la domiciliu

Constanţa: Femeile acuzate de agresarea unui elev în incinta şcolii au primit arest la domiciliu

Judecătoria Constanţa a decis joi seară ca femeile acuzate de agresarea unui elev de clasa a V-a în incinta Şcolii Gimnaziale nr. 28 din Constanţa să fie cercetate în continuare în stare de arest la domiciliu.

Potrivit unei decizii pronunţate joi seara de Judecătoria Constanţa, cele trei femei învinuite că ar fi agresat un băiat de 13 ani, elev al Şcolii Gimnaziale nr. 28, din Constanţa, vor fi arestate la domiciliu pentru 30 de zile.

La data de 30 ianuarie, lucrătorii Secţiei 3 Poliţie au fost sesizaţi de directoarea unei şcoli gimnaziale din municipiul Constanţa asupra faptului că un elev al respectivei unităţi de învăţământ ar fi fost agresat fizic de mai multe persoane, pe holul şcolii, în timpul recreaţiei.

În urma cercetărilor, poliţiştii le-au reţinut pe cele trei femei din Constanţa, cu vârste cuprinse între 29 şi 37 de ani, pe bază de ordonanţe, acestea petrecându-şi noaptea în arestul IPJ. AGERPRES / (AS autor: Dan Mihăescu, editor: Antonia Niţă, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”