Constanţa: O asistentă de la Urgenţa SCJU a suferit un accident vascular-cerebral la serviciu; cauza posibilă - volumul mare de muncă

Constanţa: O asistentă de la Urgenţa SCJU a suferit un accident vascular-cerebral la serviciu; cauza posibilă - volumul mare de muncă

O asistentă medicală de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, în vârstă de 42 de ani, a suferit un accident vascular-cerebral, joi după-amiază, în timpul orelor de serviciu, posibil din cauza stresului şi a volumului foarte mare de muncă.

Conform cadrelor medicale, femeia are deficit motor şi de vorbire şi este transferată, cu un elicopter SMURD, la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Colegi ai victimei susţin că accidentul vascular cerebral s-ar fi produs ca urmare a oboselii, stresului şi volumului foarte mare de muncă, în condiţiile în care la UPU este întotdeauna aglomeraţie, bolnavii fiind nevoiţi să aştepte foarte mult timp pe holurile unităţii medicale.

În plus, cadrele medicale sunt afectate şi de numărul tot mai mare al reclamaţiilor făcute de pacienţii nemulţumiţi, o anchetă fiind demarată recent în cazul femeii de 70 de ani care a murit după ce a aşteptat 16 ore pe un scaun, la Urgenţa SCJU Constanţa. AGERPRES / (AS - autor: Nona Jalbă; editor: Marius Frăţilă, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa foto. Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta / Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...