Constanţa: Trafic rutier reluat pe autostrada A2 în urma accidentului soldat cu patru răniţi

Constanţa: Trafic rutier reluat pe autostrada A2 în urma accidentului soldat cu patru răniţi

Traficul rutier a fost reluat pe autostrada A2, în urma accidentului petrecut luni dimineaţa, soldat cu patru răniţi, a anunţat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Conform sursei citate, în zona producerii accidentului rutier s-au format coloane de autovehicule pe o distanţă de aproximativ 5 kilometri, poliţiştii rămânând la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei.

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier a fost reluat pe ambele benzi la kilometrul 206 al Autostrăzii A2, pe sensul către litoral, în zona localităţii Valu lui Traian, judeţul Constanţa, unde circulaţia a fost oprită anterior din cauza unui accident (...). Coliziunea s-a soldat cu rănirea a patru persoane", potrivit Infotrafic.

Patru persoane, între care un copil de 11 ani, au fost rănite şi transportate la Spitalul Judeţean Constanţa, în urma unui accident rutier petrecut luni dimineaţa, pe autostrada A2, în zona localităţii Valu lui Traian, în care au fost implicate şase autoturisme.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, accidentul s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare între autovehicule. Toate cele patru persoane rănite se aflau în acelaşi autoturism, înmatriculat în judeţul Prahova. AGERPRES / (AS - autor: Nona Jalbă, editor: Irina Poenaru, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...