Constanţa: Un tânăr care a ameninţat un poliţist pe o reţea de socializare, cercetat pentru ultraj

Constanţa: Un tânăr care a ameninţat un poliţist pe o reţea de socializare, cercetat pentru ultraj

Un tânăr care a ameninţat un poliţist, într-o postare pe o reţea de socializare, este cercetat pentru ultraj, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

"În cursul zilei de ieri, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Constanţa s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj, în urma apariţiei în spatiul public a unei postări de pe o reţea de socializare, înaintând dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, pentru efectuarea cercetărilor, conform competenţelor. Astfel, la data de 27 noiembrie a.c., un bărbat, de 25 de ani a adresat injurii şi ameninţări la adresa unui poliţist din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa, într-o postare pe o reţea de socializare", se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Conform aceleiaşi surse, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, împreună cu poliţişti şi cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au pus în aplicare, miercuri dimineaţă, un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa suspectului. Ulterior, tânărul de 25 de ani a fost condus la audieri, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

"În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz va dispune măsurile legale care se impun", precizează IPJ Constanţa. AGERPRES / (AS - autor: George Onea, editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /