Constantin Axinia, noul director general al CFR SA (surse)

Constantin Axinia, noul director general al CFR SA (surse)

Constantin Axinia este noul director general al CFR SA, au declarat, pentru AGERPRES, surse din domeniul transporturilor.

Axinia îl înlocuieşte pe Costin Mihalache , care, la mai puţin de o lună după accederea sa în fruntea companiei, a fost numit în funcţia de şef al Cancelariei prim-ministrului, cu rang de ministru.

"Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii domnul Costin Mihalache se numeşte în funcţia de şef al Cancelariei prim-ministrului, cu rang de ministru", prevede decizia premierului publicată în Monitorul Oficial pe 1 martie.

În luna februarie, Costin Mihalache l-a înlocuit pe Ion Gavrilă, al cărui mandat a expirat, la conducerea administratorului naţional al reţelei de infrastructură feroviară.

De asemenea, aceleaşi surse au afirmat că la conducerea companiei CFR Călători ar fi fost numit Valentin Dorobanţu, cel care a fost anterior director general adjunct Investiţii în cadrul companiei CFR SA, în locul lui Victor Alexandru.

Dorobanţu a ocupat anterior funcţia de preşedinte al Organizaţiei Patronale a Societăţilor Feroviare Private din România.

Valentin Dorobanţu a mai fost director general al companiei CFR Călători în perioada în care Ministerul Transporturilor era condus de liberalul Relu Fenechiu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…