Constantin Axinia, noul director general al CFR SA (surse)

Constantin Axinia, noul director general al CFR SA (surse)

Constantin Axinia este noul director general al CFR SA, au declarat, pentru AGERPRES, surse din domeniul transporturilor.

Axinia îl înlocuieşte pe Costin Mihalache, care, la mai puţin de o lună după accederea sa în fruntea companiei, a fost numit în funcţia de şef al Cancelariei prim-ministrului, cu rang de ministru.

"Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii domnul Costin Mihalache se numeşte în funcţia de şef al Cancelariei prim-ministrului, cu rang de ministru", prevede decizia premierului publicată în Monitorul Oficial pe 1 martie.

În luna februarie, Costin Mihalache l-a înlocuit pe Ion Gavrilă, al cărui mandat a expirat, la conducerea administratorului naţional al reţelei de infrastructură feroviară.

De asemenea, aceleaşi surse au afirmat că la conducerea companiei CFR Călători ar fi fost numit Valentin Dorobanţu, cel care a fost anterior director general adjunct Investiţii în cadrul companiei CFR SA, în locul lui Victor Alexandru.

Dorobanţu a ocupat anterior funcţia de preşedinte al Organizaţiei Patronale a Societăţilor Feroviare Private din România.

Valentin Dorobanţu a mai fost director general al companiei CFR Călători în perioada în care Ministerul Transporturilor era condus de liberalul Relu Fenechiu. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea, dezvăluiri murdare despre Ponta și Hrebenciuc

2 Așa o fi?

3 Expo-nuri în Poliția Română?

4 Dovada că unii dintre procurorii români sunt niște dobitoci / Cazul italianului „înșelat” de o gorjeancă

5 Bobonete, înfierbântat după ce-a văzut pozele hot cu Mădălina Ghenea în dormitor