Constantin Budescu a semnat cu Dalian Yifang, din liga a doua chineză

Constantin Budescu a semnat cu Dalian Yifang, din liga a doua chineză

Telenovela plecarii lui Constantin Budescu de la Astra si-a consumat ultimul episod, atacantul semnand in cele din urma la Dalian Yifang, formatie din a doua liga de fotbal din China, informeaza Dolcesport.

Dalian Yifang a incheiat stagiunea trecuta pe locul trei in liga a doua, iar in acest an are ca obiectiv promovarea. Intelegerea dintre Budescu si echipa din China este valabila pentru urmatorii trei ani.

Dalian este un club fondat in 2009 si care evolueaza pe o arena cu o capacitate de 61.000 de locuri.

"Este o oferta buna atat pentru mine cat si pentru club si cum am mai spus mi-am dorit din tot sufletul ca acest club sa mearga in continuare si sa nu aiba probleme si sper ca prin banii care o sa vina pe mine sa se rezolve toate problemele si sa fie ok. Vorbesc in fiecare zi cu coechipierii pe telefon, chiar avem un grup al nostru si vorbim in fiecare zi. Ma roaga sa plec de vreo luna de zile. M-au rugat continuu sa plec si le-am satisfacut si aceasta dorinta" - Constantin Budescu.

In varsta de 26 de ani, Budescu a jucat la Astra incepand din 2011. A bifat 60 de goluri in 156 de meciuri. De asemenea, atacantul are si doua goluri inscrise pentru nationala Romaniei, in cele patru prezente in tricoul primei reprezentative


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /