Constantin Budescu, cu burta la vedere! Viorel Moldovan: „Lipsă de respect pentru meserie”

Constantin Budescu, cu burta la vedere! Viorel Moldovan: „Lipsă de respect pentru meserie”

Constantin Budescu, poate cel mai talentat jucător din Superliga, a dezvăluit o imagine dezagreabilă pentru un fotbalist la finalul partidei Petrolul – CSU Craiova, 0-1. După ce a făcut schimb de tricouri cu Andrei Ivan, Budescu și-a afișat ditamai burta, prilej pentru care a fost certat și ironizat de fostele glorii Viorel Moldovan (50 de ani) și Florin Răducioiu (52 de ani).

Constantin Budescu, mândru de ”burtica” sa. Captură TV

Foștii mari internaționali au comentat apariția mijlocașului Petrolului, care și-a expus kilogramele în plus. Cei doi consideră că fotbalistul grupării de pe „Ilie Oană” nu își respectă meseria.

Mai întâi, Viorel Moldovan l-a ironizat pe Constantin Budescu, spunând că a luat pe el un tricou de o mărime mai mică decât îi trebuia: „I-a rămas tricoul mic, a luat o mărime mai mică”.

La 50 de ani, arată ca Budescu

Întrebat de moderatorul Costin Ștucan dacă un fotbalist care arată așa își respectă meseria, Viorel Moldovan a declarat: „Nu. Nu te respecți pe tine, nu îți respecți meseria. Budescu e un talent extraordinar. Și acum când intră în posesia mingii și e cu fața la joc știe ce să facă, știe unde să-ți dea pasa, are calități extraordinare, dar păcat că nu se respectă mai mult. Dacă noi ne îmbrăcăm în echipament la 50 de ani ai noștri, arătăm ca Budescu”, a spus Viorel Moldovan la „Fotbal Show”.

Budescu își ascunde burta sub tricou. Foto Sportpictures

Budescu își ascunde burta sub tricou. Foto Sportpictures

Florin Răducioiu i-a ținut isonul colegului său de platou: „Nu prea e în formă, într-adevăr. Sunt de acord cu Vio. A fost un jucător foarte bun, dar nu este un «bel vedere» (n.r. - plăcut la vedere), cum zic italienii”.

A dat vina pe Ivan și a spus că nu îl avantaja maleta

După ce a văzut discuțiile din mai multe studiouri tv, Constantin Budescu i-a dat mesaj lui Ilie Dumitrescu, analistul DigiSport. "Am primit un mesaj de la Budescu. E de bine. Cu siguranță va trece la un regim mai bun și va reuși să scape și de problema cu greutatea. (...) Mesajul lui Budescu e mult mai complex. Începe cu asta: a zis că acceptă că există ceva problemă cu greutatea, dar e vina lui Ivan, pentru că a făcut schimb de tricouri cu el și nu îl avantaja maleta. Și mai e o chestie: mi-a promis că va face un efort", a spus Ilie Dumitrescu, la Fotbal Club.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”