Contesa olandeză Eloise se răzvrăteşte: "Nu am nevoie de servicii de securitate!"

Contesa olandeză Eloise se răzvrăteşte: "Nu am nevoie de servicii de securitate!"

Verișoara Prințesei Moștenitoare Amalia se bucură de o mai mare libertate, dar și de normalitate față de cea care va fi următoarea Regină a Țărilor de Jos.

Contesa Eloise, care până mai ieri era puștoaica cea mai haioasă de la Curtea Regală olandeză, a crescut și s-a transformat într-o domnișoară foarte activă și independentă.

La cei 21 de ani ai săi, ea manifestă o oarecare rebeliune față de stilul foarte strict în care a fost crescută de părinții săi, Prințul Constantin și de Prințesei Laurentien a Țărilor de Jos, mai ales că este primul lor copil - după care s-au născut şi fraţii săi, Prinţul Claus-Casimir (19) şi Leonore (17).

Ca membră a Familiei Regale olandeze, Contesa Eloise Beatrix Sophie Laurence de Orania-Nassau, Jonkvrouwe van Amsberg (pe numele său complet) este, în prezent, este a cincea în linia de succesiune la tronul olandez şi are dreptul la pază şi securitate din partea Palatului, lucru pe care însă tânăra nu şi-l doreşte.

Contesa Eloise nu vrea să aibă pază

Contesa Eloise se laudă că duce o "viață supranormală" și-și dorește să fie privită ca orice tânără cu visuri și aspirații de viitor, să se înconjoare de prieteni sinceri și interesanți și nu ar vrea ca, pe oriunde merge, să fie însoțită de o cohortă de agenți de pază.

Chiar ea spune că, spre deosebire de verișoara ei, Prințesa Moștenitoare Amalia de Orania , nu are nevoie de servicii de securitate. "Cred că este super drăguț și sunt și foarte recunoscătoare pentru asta. Pentru că mi se pare mult mai 'chill' să duc o viață normală", subliniază contesa olandeză Eloise.

Tânără scriitoare şi influnceriţă

După ce a terminat liceul Merlant din Haga în 2020, chiar înainte de a-şi serba majoratul pe 8 iunie, Contesa Eloise a început să lucreze la propria carte, intitulată "Learning by doing - Chicks love food" ("Învăţând făcând - Fetelor le place mâncarea"), un ghid complet și personal al stilului de viață pentru tot ceea ce Eloise a avut de înfruntat de când a pornit pe cont propriu, un volum care a fost foarte bine primit de publicul tânăr mai ales, pentru care Eloise e un model.

De altfel, Contesa de Orania are şi peste 300.000 de urmăritori pe Instagram, de la care primeşte săptămânal sute de întrebări pe o mare varietate de subiecte: de la haine la studii, de la mutat la machiaj și de la rețete culinare la sfaturi pentru încrederea în sine.

Multe dintre răspunsuri se regăsesc şi în această carte personală, plină de anecdote amuzante, fotografii din trecut și rețete preferate. De exemplu, Eloise povestește cum se acomodează într-un loc nou după ce se mută, de unde vine dragostea ei pentru hainele vintage și care sunt produsele ei preferate de machiaj și îngrijire. " Dar aspectul și lucrurile nu sunt totul, cred că interiorul este la fel de important. Și nu în ultimul rând, o parte importantă a acestei cărți constă în mâncare și gătit. De la amintiri și anecdote despre mâncarurile din copilărie și până la câteva rețete ușoare pe care oricine le poate face, totul se află în această carte."

Followerii ei sunt încântaţi să-i urmărească şi escapadele urbane, din Amsterdam la Paris (unde merge frecvent) şi până la Tokyo, unde se află zilele acestea şi se bucură de sakura (numele japonez dat fenomenului de înflorire a florilor de cireş.)

FOTO: pagina oficială

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…